anakart iyi mi? dediniz yoksa parçaları buna düşüp anakartımı yükselteyim eğer öyleyse bundan sonraki anakart x570 ve arada baya bir fark var3700X.
600W PSU.
İyi anakar.
?3700X.
600W PSU.
İyi anakar.
Evet 3700X ve 600w psu yapıp x570 alın.anakart iyi mi? dediniz yoksa parçaları buna düşüp anakartımı yükselteyim eğer öyleyse bundan sonraki anakart x570 ve arada baya bir fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
120 ve 240 lık modeli diyor
Daha pahalıya geliyor o anakartta sıkıntı yaşarmıyım sizce o işlemciyle ?İşlemciyi 3700X'e düşürüp ramleri 3200Mhz CL 16'ya çekebilirsin.Anakart'ta sistemin altında.
600tl daha eklemem lazım oluyor onuda maalesef yapamam sizce sıkıntı yaşarmıyım bu anakartta ?Evet 3700X ve 600w PSU yapıp x570 alın.
Tamadır o halde hocam dikkat etmemişim. Umarım sorun yaşamazsınız. Hayırlı olsun şimdiden.120 ve 240 lık modeli diyor
teşekkürlerTamadır o halde hocam dikkat etmemişim. Umarım sorun yaşamazsınız. Hayırlı olsun şimdiden.
Anakart hakkında ne düşünüyorsunuz sıkıntı çıkarırmıTamadır o halde hocam dikkat etmemişim. Umarım sorun yaşamazsınız. Hayırlı olsun şimdiden.
Bence yeterli abartmaya gerek yok. İsterseniz B450 Tomahawk alabilirsiniz ki bu çok iyi olur.Anakart hakkında ne düşünüyorsunuz sıkıntı çıkarırmı
maalesef takamıyorum seçeneklerde yok bununla oc yapabilirmiyim yapabilirsem ne kadar yapabilirim ?Bence yeterli abartmaya gerek yok. İsterseniz B450 Tomahawk alabilirsiniz ki bu çok iyi olur.
Yapabilirsiniz bununla da. Ne kadar yaparsınız orasını @crazyreign bilir.maalesef takamıyorum seçeneklerde yok bununla oc yapabilirmiyim yapabilirsem ne kadar yapabilirim ?
Yapabilir misiniz bilmiyorum ama stok hızlarda çalışması ve kendi kendine boost yapmaya çalışması daha iyi olur.maalesef takamıyorum seçeneklerde yok bununla oc yapabilirmiyim yapabilirsem ne kadar yapabilirim ?
Tamam zaten ileride sıkıntı çıkarırsa biraz yaparım diye sormuştum r7 3800x ile çalışması için biosa bi güncelleme yapmam lazımmıYapabilir misiniz bilmiyorum ama stok hızlarda çalışması ve kendi kendine boost yapmaya çalışması daha iyi olur.
İleride sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. BIOS güncellemeye gerek yok, sonunda MAX ibaresi olan MSI anakartlar Ryzen 3000 serisine doğrudan destek veriyor.Tamam zaten ileride sıkıntı çıkarırsa biraz yaparım diye sormuştum r7 3800x ile çalışması için biosa bi güncelleme yapmam lazımmı