Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
Sitesinde Amazonla ilgili bi ibare göremedim. Uygulamada mı ?
kamapanyalar uygulamada yazıyorSitesinde Amazonla ilgili bi ibare göremedim. Uygulamada mı ?
evetYani 40 liraya amazon prime aldığımızda %60 ını geri mi verecek yani 24 lirasını geri verip prime üyelik 16 liraya ım gelmiş olacak
Kaydolmadan son kez konuya bakıyım dedim vazgeçtim duruma göre bakıcaz artıksite hakkında eskiden söylenenle pek iyi değil üye olucaktım geçenlerde vazgeçtim.
yatırdığınız rakam harici para gidiyor eksik yatıyor felan denilmişti bir yerde iyice araştırdım güvenemedim birde kimlik bilgileri felan...
hocam atacağımız tutar 100 lira olur en fazla o da netfilix ve amazon için 100 lirayı gasp etse nolurevet konuyu buldum :
sipay
bddk onaylı, elektronik para ve ödeme hizmeti sunan yerli ve milli bir türk markası. iyzico’nun 3 haftalık blokesine karşın kendileriyle görüştüğümde 3 güne indirdiler. özellikle facebook gibi platfo…eksisozluk2023.com
valla bilemiyorum kime göre neye göre 100 lira :dhocam atacağımız tutar 100 lira olur en fazla o da netfilix ve amazon için 100 lirayı gasp etse nolur
Sadece kurumsallar sorun yaşamış gibi yaevet konuyu buldum :
sipay
bddk onaylı, elektronik para ve ödeme hizmeti sunan yerli ve milli bir türk markası. iyzico’nun 3 haftalık blokesine karşın kendileriyle görüştüğümde 3 güne indirdiler. özellikle facebook gibi platfo…eksisozluk2023.com
Şu kafadan istiyomSorun yaşayan adam 20 bin civarı para da sorun yaşamış.
Bu kadar para bende olmadığına göre gayet makul
Amazonda kullanırız miss