Neler Yeni

🔥İndirim sipay kart ile Amazon Prime %60 cashback

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Arkadaşlar ben böyle dandik uygulama görmedim. Dünden beri uygulamaya giriş yapılmıyor. Mobil uygulama yapmayı beceremeyen bir firmanın ,düzgün hizmet vereceğinden şüpheliyim. Önce bir uygulamayı düzgün yapsınlar.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,377
İsim
Kaan
Kullananların çoğunluğu memnun olduğunu belirtmiş, %60 iadeyi yapıyorlar. Lakin 75 TL üst sınır var, bir ay içinde en fazla 75 TL cashback alabiliyorsunuz. Ayrıca cashbacki başka karta yahut banka hesabınıza atamıyorsunuz. Engellemişler. Sipay'in içinde kalıyor iade, bir şekilde harcamak zorundasınız.
fiziksel kartı var mı sipay'ın

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
sipay cashback hemen mi yansıyor yoksa nays gibi gecikmeli mi

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Sanırım cashback çekilmiyormuş ama çekebilen var mı ? Netflix için kullanacağım
Yok, başka karta yahut hesaba çekilemiyor cashback olarak gelen para. Sipay'da kullanılabiliyor sadece. Benlik bir problem yok. Kartı sadece abonelik hizmetleri için kullanmaya karar verdim zaten, %60 indirim bayağı iyi. Gelen parayı bekletip diğer ayın aboneliği için kullanacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Yok, başka karta yahut hesaba çekilemiyor cashback olarak gelen para. Sipay'da kullanılabiliyor sadece. Benlik bir problem yok. Kartı sadece abonelik hizmetleri için kullanmaya karar verdim zaten, %60 indirim bayağı iyi. Gelen parayı bekletip diğer ayın aboneliği için kullanacağım.
sipayı normal olarak alışverişte falan kullanabiliyorsak sorun yok orada 60 TL bulunması ama onun dışında bir tık sıkıntı gibi.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
sipayı normal olarak alışverişte falan kullanabiliyorsak sorun yok orada 60 TL bulunması ama onun dışında bir tık sıkıntı gibi.
Kullanabiliyorsunuz, ben aktif olarak başka kartlar kullandığım için böyle bir şeye gerek duymadım. Dediğim gibi, benim için abonelik kartı gibi bir şey. Sadece onun için para atıyorum. :D

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Kullanabiliyorsunuz, ben aktif olarak başka kartlar kullandığım için böyle bir şeye gerek duymadım. Dediğim gibi, benim için abonelik kartı gibi bir şey. Sadece onun için para atıyorum. :D
Bende o şekilde kullanacağım büyük ihtimal ama öğrenmek iyi oldu, benimde abonelikler için olan kartım paparaydı normalde garanti kullanıyorum. Şimdi buna geçerim sanırım.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
938363937292 denemeden sonra uygulama her seferinde çöktüğü için pes ediyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,431
Üyeler
164,497
Son üye
akdeveci643516
Top Bottom