fiziksel kartı var mı sipay'ınKullananların çoğunluğu memnun olduğunu belirtmiş, %60 iadeyi yapıyorlar. Lakin 75 TL üst sınır var, bir ay içinde en fazla 75 TL cashback alabiliyorsunuz. Ayrıca cashbacki başka karta yahut banka hesabınıza atamıyorsunuz. Engellemişler. Sipay'in içinde kalıyor iade, bir şekilde harcamak zorundasınız.
Evet.fiziksel kartı var mı sipay'ın
Hemen veriyor.sipay cashback hemen mi yansıyor yoksa nays gibi gecikmeli mi
güvenilir mi sizce birde kartı aldığımda papara gibi parayı içine tekrar atıyor muEvet.
Hemen veriyor.
Ben kullanıyorum, cashbacklarda bir sıkıntı yaşamadım. Fiziksel kart çıkarmadım, sanal karttan hallediyorum.güvenilir mi sizce
Bilgim yok.birde kartı aldığımda papara gibi parayı içine tekrar atıyor mu
ha illa gerek yoksa sorun yok o halde teşekkürlerFiziksel kart çıkarmadım, sanal karttan hallediyorum.
Sanırım cashback çekilmiyormuş ama çekebilen var mı ? Netflix için kullanacağımEvet.
Hemen veriyor.
Yok, başka karta yahut hesaba çekilemiyor cashback olarak gelen para. Sipay'da kullanılabiliyor sadece. Benlik bir problem yok. Kartı sadece abonelik hizmetleri için kullanmaya karar verdim zaten, %60 indirim bayağı iyi. Gelen parayı bekletip diğer ayın aboneliği için kullanacağım.Sanırım cashback çekilmiyormuş ama çekebilen var mı ? Netflix için kullanacağım
sipayı normal olarak alışverişte falan kullanabiliyorsak sorun yok orada 60 TL bulunması ama onun dışında bir tık sıkıntı gibi.Yok, başka karta yahut hesaba çekilemiyor cashback olarak gelen para. Sipay'da kullanılabiliyor sadece. Benlik bir problem yok. Kartı sadece abonelik hizmetleri için kullanmaya karar verdim zaten, %60 indirim bayağı iyi. Gelen parayı bekletip diğer ayın aboneliği için kullanacağım.
Kullanabiliyorsunuz, ben aktif olarak başka kartlar kullandığım için böyle bir şeye gerek duymadım. Dediğim gibi, benim için abonelik kartı gibi bir şey. Sadece onun için para atıyorum.sipayı normal olarak alışverişte falan kullanabiliyorsak sorun yok orada 60 TL bulunması ama onun dışında bir tık sıkıntı gibi.
Bende o şekilde kullanacağım büyük ihtimal ama öğrenmek iyi oldu, benimde abonelikler için olan kartım paparaydı normalde garanti kullanıyorum. Şimdi buna geçerim sanırım.Kullanabiliyorsunuz, ben aktif olarak başka kartlar kullandığım için böyle bir şeye gerek duymadım. Dediğim gibi, benim için abonelik kartı gibi bir şey. Sadece onun için para atıyorum.![]()