🔥İndirim sipay kart ile Amazon Prime %60 cashback

Arkadaşlar ben böyle dandik uygulama görmedim. Dünden beri uygulamaya giriş yapılmıyor. Mobil uygulama yapmayı beceremeyen bir firmanın ,düzgün hizmet vereceğinden şüpheliyim. Önce bir uygulamayı düzgün yapsınlar.

Kullananların çoğunluğu memnun olduğunu belirtmiş, %60 iadeyi yapıyorlar. Lakin 75 TL üst sınır var, bir ay içinde en fazla 75 TL cashback alabiliyorsunuz. Ayrıca cashbacki başka karta yahut banka hesabınıza atamıyorsunuz. Engellemişler. Sipay'in içinde kalıyor iade, bir şekilde harcamak zorundasınız.
fiziksel kartı var mı sipay'ın

sipay cashback hemen mi yansıyor yoksa nays gibi gecikmeli mi

Sanırım cashback çekilmiyormuş ama çekebilen var mı ? Netflix için kullanacağım
Yok, başka karta yahut hesaba çekilemiyor cashback olarak gelen para. Sipay'da kullanılabiliyor sadece. Benlik bir problem yok. Kartı sadece abonelik hizmetleri için kullanmaya karar verdim zaten, %60 indirim bayağı iyi. Gelen parayı bekletip diğer ayın aboneliği için kullanacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
Yok, başka karta yahut hesaba çekilemiyor cashback olarak gelen para. Sipay'da kullanılabiliyor sadece. Benlik bir problem yok. Kartı sadece abonelik hizmetleri için kullanmaya karar verdim zaten, %60 indirim bayağı iyi. Gelen parayı bekletip diğer ayın aboneliği için kullanacağım.
sipayı normal olarak alışverişte falan kullanabiliyorsak sorun yok orada 60 TL bulunması ama onun dışında bir tık sıkıntı gibi.

sipayı normal olarak alışverişte falan kullanabiliyorsak sorun yok orada 60 TL bulunması ama onun dışında bir tık sıkıntı gibi.
Kullanabiliyorsunuz, ben aktif olarak başka kartlar kullandığım için böyle bir şeye gerek duymadım. Dediğim gibi, benim için abonelik kartı gibi bir şey. Sadece onun için para atıyorum. :D

Kullanabiliyorsunuz, ben aktif olarak başka kartlar kullandığım için böyle bir şeye gerek duymadım. Dediğim gibi, benim için abonelik kartı gibi bir şey. Sadece onun için para atıyorum. :D
Bende o şekilde kullanacağım büyük ihtimal ama öğrenmek iyi oldu, benimde abonelikler için olan kartım paparaydı normalde garanti kullanıyorum. Şimdi buna geçerim sanırım.

938363937292 denemeden sonra uygulama her seferinde çöktüğü için pes ediyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,638
Üyeler
186,647
Son üye
Mutlu1710
Geri