600 bin borcum var 3 aydır ödemiyorum bakmak istemiyorum hayır
Akbanktan nasıl dolandırılmıslar ?Akbank dan dolandırılan insanların genelde sipay üzerinden aktarım yapıldığı görülüyor. O yüzden üye olmayacağım
Haziran ayından bu yana kullanıyorum.Bir sıkıntısını yaşamadım ama dikkatli olmakda fayda var diyelim.Akbank dan dolandırılan insanların genelde sipay üzerinden aktarım yapıldığı görülüyor. O yüzden üye olmayacağım
Akbank dan kredi çekip spay üzerinden kendine aktarıyorlar. Telefona bildirim kodu gelmiyor. Bu aralar akbank olayları çok fazla. Şahit oldum. 70 bin tl kredi çekip iki parça halinde hesaplara atmışlar600 bin borcum var 3 aydır ödemiyorum bakmak istemiyorum hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akbanktan nasıl dolandırılmıslar ?
Çoğu phishing ve kaçak uygulamalardan gelen virüslerle bilgilerini kaptırmış.Akbanktan nasıl dolandırılmıslar ?
+90 gün grcikmede zaten bakamıyorsum sadece borç miktarını veriyor not vermiyor600 bin borcum var 3 aydır ödemiyorum bakmak istemiyorum hayır
Hayır düşürmez. Aksine düzenli rapor yaparak finansal durumunuzu düzeltmeniz gerekiyorFindeks raporu sorgulaması yapmak kredi puanını düşürüyor diye biliyorum.
Sanmıyorum düzenli rapor almam vardı normalde her ay artıyordu herhangi düşüş yapmıyorduFindeks raporu sorgulaması yapmak kredi puanını düşürüyor diye biliyorum.
Yolla bana o zaman 40 lira? Ne biçim iğrenç bir zihniyet bu? Günlük harçlıkları 40 lira olan öğrenciler var bu forumda. Allah seni ıslah etsin.findeks raporu 40₺ di sanırım onu alamayan da ne bilim yani