Şirket olarak hangi yemek kartına geçmeliyiz?

aslındasıl

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar, şirket olarak kullandığımız yemek kartını değiştirmeyi düşünüyoruz. Şirketimizde uzaktan çalışanlar da var ofisten çalışanlar da var. Araştırma yaparken Edenred’in dijital yemek kartını da gördüm. Fiziksel karta göre daha hızlı işlem oluyormuş. Sizce arasında fark var mı? Bir de hem uzaktan hem de ofisten çalışanları düşünürsek hangisi daha mantıklı?

Selamlar, şirket olarak kullandığımız yemek kartını değiştirmeyi düşünüyoruz. Şirketimizde uzaktan çalışanlar da var ofisten çalışanlar da var. Araştırma yaparken Edenred’in dijital yemek kartını da gördüm. Fiziksel karta göre daha hızlı işlem oluyormuş. Sizce arasında fark var mı? Bir de hem uzaktan hem de ofisten çalışanları düşünürsek hangisi daha mantıklı?
Yemek uygulamalarından kartların ne kadar restoran da geçtiğine bakın en fazla olana geçin bence

Bulunduğun şehir önemli bence. O şehirdeki geçen market ve restoran cafelere bakmanız lazım. Ankarada edenred kullanıyorum. Her türlü işimi görüyor. Memmunum

Pluxee(Sodexo) kullanıyorum. Hem online ödemesi hemde fiziksel bir kartı mevcut zincir fast foodcularda da geçiyor. Gayet okey benim için

Pluxee epey yerde yaygın, Metropol çok değil, Setcard online ödemede yaygın değil. Diğerlerini kullanmadım, üçü arasında Pluxee derim.

Yemek kartını normal alışveriştede kullanılması gerekiyor daha faydalı olur bu yapan bir Kart varsa ona geçmek çalışanlar için daha faydalı yoksa herkesi zorunlu dışardan yemeye teşvik ediyor ki daha önce gördüğüm bazı şirketler de bu kartları her yerde kullanabiliyordu uygulama olumlu geri bildirim almış

Hem uzaktan hem ofisten çalışanlarınız varsa dijital kart daha mantıklı. Kargo süreciyle uğraşmak yerine direkt çalışanlarınızın telefonlarına sms olarak kart numaraları gider. Çalışanlarınızın tek yapması gereken myedenred uygulamasına bu kart no’sunu eklemek. Çok basit. Zaten fiziksel kartı olsada herkes myedenred’i ekliyor oradan ödüyor. Kullanımda çok fark yok

Bence de. Bizde 2 ay önce edenrede geçiş yaptık. Dijital olarak kart siparişi verdik. Tüm çalışanların bilgisini girdikten sonra hepsine sms olarak kart numarası geldi. Kart numarasını hemen uygulamayı girerek kullanmaya başladılar.

Kesinlikle daha pratik. Zaten fiziksel kart alsan bile artık genelde herkes ödeme yaparken kart yerine mobilden karekod ya da NFC özelliğini kullanıyor. Yai fiziksel karta ihtiyaç duyulmuyor. Operasyonel kolaylık olarak dijital daha iyi.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bu kadar çok dijital kart kullanan olduğunu bilmiyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri