Yardım Şirketteki eski kasaya ekran kartı lazım öneri lütfen

Ldrago

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
165
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar çalıştığım yerdeki kasaya ekran kartı lazım 2. El de olabilir ama eski kartların piyasasını pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Anakart: Asus m4a87td
İşlemci:amd phenom II 3.2ghz
Psu: xilence 1200w
4000-5000 lik bir bütçe belirtebilirim

Ne için kullanılacak o işlemci ile zor çünkü
Normal kullanım gibi düşünün oyun da oynanıyor entegre programlayıcı yazılımlar kullanıyoruz
bir de şöyle bir şey var ileride kasayı revize edebiliriz yani bu yüzden işlemci ve anakartın sınırlarında kalıp rx550 vesayre almak istemiyoruz

Normal kullanım gibi düşünün oyun da oynanıyor entegre programlayıcı yazılımlar kullanıyoruz
bir de şöyle bir şey var ileride kasayı revize edebiliriz yani bu yüzden işlemci ve anakartın sınırlarında kalıp rx550 vesayre almak istemiyoruz
O paraya 3050/2060/super rx6600 anca alınır
5000e alınabilirse aralarındaki en iyisi 6600

O paraya 3050/2060/super rx6600 anca alınır
5000e alınabilirse aralarındaki en iyisi 6600
Bütçeyi artırıp 3060 da alabiliriz belki ama işlemci bu saydığın kartlara ne kadar darboğaz yapacak o belli değil ben de bu modellere baktım bir de 1660s ve 1660ti lere fakat 1-2 sene boyunca sistem revize edilmeyecek muhtemelen yani darboğaz oranı çok yüksekse mantıklı olmaz.
İşlemcinin ekran kartı uyumluluğunu nasıl anlayabiliriz peki hangi kriterlere bakmam gerekiyor eğer hiç oluru olmayacak bir işlemci ise sistem güncelleme önerisinde bulunup komple yükseltme yaptırabilirim patrona danışıp.
Bir tane 2.el asus strix 1660s gözüme kestirdim 3500 e bu kartların 2.el piyasası bu mu mesela biliyor musunuz kazık yemeyek boşa 😅

açıkçası kurumsal bir firmaya satın alım yapıyorsanız alın 3000 serisi yada başka bir kart fatura kestirip vergiden düşersiniz garantisi olur extra

Bütçeyi artırıp 3060 da alabiliriz belki ama işlemci bu saydığın kartlara ne kadar darboğaz yapacak o belli değil ben de bu modellere baktım bir de 1660s ve 1660ti lere fakat 1-2 sene boyunca sistem revize edilmeyecek muhtemelen yani darboğaz oranı çok yüksekse mantıklı olmaz.
İşlemcinin ekran kartı uyumluluğunu nasıl anlayabiliriz peki hangi kriterlere bakmam gerekiyor eğer hiç oluru olmayacak bir işlemci ise sistem güncelleme önerisinde bulunup komple yükseltme yaptırabilirim patrona danışıp.
Bir tane 2.el asus strix 1660s gözüme kestirdim 3500 e bu kartların 2.el piyasası bu mu mesela biliyor musunuz kazık yemeyek boşa 😅
3500 biraz yüksek 60s için

Phenom x4 15 yıl önce çıkmış bir işlemci 4 çekirdekli bile olsa süründürür gtx 650ti hakkı onun 😀

o sistemle güncel ekran kartlarından verim alınmaz. upgrade içinde uygun değil. sistem tek iyi parça psu sanırım :)

3500 biraz yüksek 60s için

Phenom x4 15 yıl önce çıkmış bir işlemci 4 çekirdekli bile olsa süründürür gtx 650ti hakkı onun 😀
Ben de o fikirdeyim bu işlemciye ne ekmek ne de su tarifesi uygulanır fakat almışken çok düşük bir şey alıp sonra ileride sistemi yükselttiğimiz zaman elimizde kalcak bir kart almak da mantıklı gelmiyor😅

Bence RX 480 veya RX 580 alın Çünkü O kasayı Revize etmek çok mantıksız çünkü Direk tüm parçalarını değiştirmeniz lazım onun yerine yeni PC almak çok daha mantıklı

Yani farkındamısınız Kasanız artık tarihi eser Sayılacak duruma gelmiş Teknoloji çok ilerledi ve değişti yani revize etmek yerine İlerde yeni kasa hatta 2.elden Parça parça Sistem toplamak daha mantıklı

1200w psu fazla değilmi tüm şirkete mi bağlı 😅

Ddr4 bir sistem ne kadara patlar ortalama? 10 12 ye falan eli yüzü düzgün bir şey toplanır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1200w psu fazla değilmi tüm şirkete mi bağlı 😅
zamanında öyle almış evet baya fazla geçenlerde kapasitörleri bozulmuştu tuşa basınca açılmiyordu kapasitörleri çok geç doluyordu onları değiştik şu anlık sıkıntı yok düzeldi😂 1200w benim imzadaki sisteme bile fazla ama ileriye dönük olsun diye öyle almıştım belki o da öyle düşünüp almıştır

Geri