Öyle oluyor ama sana dava açıp 10 katını alırlarOha öle mi işliyomuş o olay? Ben ürün teslim edilene kadar para satıcıya gitmiyor diye biliyodum. Neyse dur bende 2K TL'ye PS5 koyim, bi de konusunu açayım oh mis
Öyle oluyor ama sana dava açıp 10 katını alırlarOha öle mi işliyomuş o olay? Ben ürün teslim edilene kadar para satıcıya gitmiyor diye biliyodum. Neyse dur bende 2K TL'ye PS5 koyim, bi de konusunu açayım oh mis
hayır hepsiburada anında ödeme yapmaz ürün satıldıktan 15-20 gün sonra satıcıya ödeme yapar iade süreci sebebi ile bu sebepten satıcı para alamazGençler siparisiniz iptal olucak ve olan hepsiburadaya olucak çünkü sipariş iptalinden sonra paranızı satıcı alicak ama Hepsiburada karşılayacak
Hiç sanmıyorum bu saatten sonra ne kargosu ki mağaza yok ortada ama bekliyecem pazartesiye kadarsiparişi verilen oldu mu canlı desteğe yazdım herhangi bir sorun bulunmamakta siparişiniz bugun verilicektir diyor
ısrarla canlı desteğe mağaza kapanmış emin misiniz yollucandan diyorum eminim merak etmeyin diyorHiç sanmıyorum bu saatten sonra ne kargosu ki mağaza yok ortada ama bekliyecem pazartesiye kadar
Canlı desteğin kendine hayrı yokısrarla canlı desteğe mağaza kapanmış emin misiniz yollucandan diyorum eminim merak etmeyin diyor
Bende hala hazırlanıyor daHayırlı olsun ne yapmak gerek
Gram bilgileri olduğunu sanmıyorum ama hadi bakalımısrarla canlı desteğe mağaza kapanmış emin misiniz yollucandan diyorum eminim merak etmeyin diyor