Neler Yeni

Sistem alacağım sorularım var

Bütçe
32000

Bu hazır sistemi almayı düşünüyorum ancak birkaç sorum var.

1-Mağaza kurumsal fatura kesiyor mu?
2-Taksit seçeneklerini bulamadım.Yoksa yok mu?
3-Babam hiçbir sıkıntı çıkmasını istemiyor.Gerçekten ikna olması lazım.Gaming gen trnin güvenilir olduğunu bildiğim halde her babam sorduğunda benim de içime kuşkular düşüyor.Dolandırılmak istemiyoruz kısaca.

Monitör olarak bunu düşünüyorum.Klavyeye daha karar vermedim ama bütçem 1700 klavye için.

Ve arkadaşlar lütfen hepsini cevaplayın.Hepsini bilmiyorsanız bile bildiklerinizin hepsini yazın lütfen.Her soru için ayrı ayrı konu açmak zorunda kalıyorum.

kadiralkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Kadir Alkan
knk bence sakın alma donanım arşivi zaten bu hıyarladan daha ucuza sistem topluyor bence bu hafta içinde bi sistem paylaşacak instagramdan sinyalleri verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi
knk bence sakın alma donanım arşivi zaten bu hıyarladan daha ucuza sistem topluyor bence bu hafta içinde bi sistem paylaşacak instagramdan sinyalleri verdi
1-Donanım arşivinin bana uygun sistem toplayacağı kesin değil hatta %2 falan
2-Enayi gibi 1 hafta bekleyip 10 dakikada stoğu tükenen bir sistemi alamayabilirim.
3-Hoşuma gitmeyen bir parça olursa ne yapacağım?

o yüzden donanım arşivini beklemek yapacağım en büyük enayilik olur.

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
ömer
1-Donanım arşivinin bana uygun sistem toplayacağı kesin değil hatta %2 falan
2-Enayi gibi 1 hafta bekleyip 10 dakikada stoğu tükenen bir sistemi alamayabilirim.
3-Hoşuma gitmeyen bir parça olursa ne yapacağım?

o yüzden donanım arşivini beklemek yapacağım en büyük enayilik olur.
hocam taksit yapabiliyorsun eger nvidia takıntın yoksa bu sistem gercekten iyi gaming gen tr güvenilir dolandırılmazsın alabilirsin

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Emre

Bu hazır sistemi almayı düşünüyorum ancak birkaç sorum var.

1-Mağaza kurumsal fatura kesiyor mu?
2-Taksit seçeneklerini bulamadım.Yoksa yok mu?
3-Babam hiçbir sıkıntı çıkmasını istemiyor.Gerçekten ikna olması lazım.Gaming gen trnin güvenilir olduğunu bildiğim halde her babam sorduğunda benim de içime kuşkular düşüyor.Dolandırılmak istemiyoruz kısaca.

Monitör olarak bunu düşünüyorum.Klavyeye daha karar vermedim ama bütçem 1700 klavye için.

Ve arkadaşlar lütfen hepsini cevaplayın.Hepsini bilmiyorsanız bile bildiklerinizin hepsini yazın lütfen.Her soru için ayrı ayrı konu açmak zorunda kalıyorum.
Kurumsal fatura kesiyor pazartesi akşamı 18 bin tl havale 4 bin tl nakit verdim. TN3 sistemini aldım bende işlemciyi i5 12500 ssd'ide 1 TB yaptım şu an bu sistemle forza 5 oynuyorum kanka. Bir sorun yaşamadım çok şükür şu saatlerde pazartesi akşamı ödemeyi yaptım bugün 15.30'da sistem hazırdı ben mağazadan satın aldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurumsal fatura kesiyor pazartesi akşamı 18 bin TL havale 4 bin TL nakit verdim. TN3 sistemini aldım bende işlemciyi i5 12500 ssd'ide 1 TB yaptım şu an bu sistemle forza 5 oynuyorum kanka. Bir sorun yaşamadım çok şükür şu saatlerde pazartesi akşamı ödemeyi yaptım bugün 15.30'da sistem hazırdı ben mağazadan satın aldım
hocam taksit yapabiliyorsun eger nvidia takıntın yoksa bu sistem gercekten iyi gaming gen tr güvenilir dolandırılmazsın alabilirsin
Saolun.Ama taksit bilgilerinin yazdığ bir tablo yok mu?

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Emre
Top Bottom