Sistem aldım ekranım yok

Ama bende forumda takip ettiğim kadarıyla Samsung al geç diyorlar genellikle

https://www.akakce.com/monitor/en-u...-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,812781002.html
hz olarak düşük kalıyo attıklarının yanında ama kullandım ve her yönüyle çok emmnun kaldım. panel kalitesi renk doğruluğu ghpsting performası beyaz ışık sızma performansı her yanıyla ekranı çok iyiydi. 2 kötü yanı var birincisi ayağı kötü bi nb f80 lazım bide dahili hoparlörü arkada o yüzden sesi biraz düşük kalıyo ama hiç yoktan iyidir. 180hz de bana uygun dersen alınır

https://www.akakce.com/monitor/en-u...-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,812781002.html
hz olarak düşük kalıyo attıklarının yanında ama kullandım ve her yönüyle çok emmnun kaldım. panel kalitesi renk doğruluğu ghpsting performası beyaz ışık sızma performansı her yanıyla ekranı çok iyiydi. 2 kötü yanı var birincisi ayağı kötü bi nb f80 lazım bide dahili hoparlörü arkada o yüzden sesi biraz düşük kalıyo ama hiç yoktan iyidir. 180hz de bana uygun dersen alınır
ya gördüm aslında bunu çift monitor yapma planım var dedim önden böyle bir şey alsam en azından piyasada daha fazla fikir edinene kadar 180hz de gayet yeterli ama bunu alırsam vazgeçerim 2. ekrandan

ya gördüm aslında bunu çift monitor yapma planım var dedim önden böyle bir şey alsam en azından piyasada daha fazla fikir edinene kadar 180hz de gayet yeterli ama bunu alırsam vazgeçerim 2. ekrandan
valla hocam bende çok monitör aldım iade ettim panlleri hiç istediğim gibi değildi. bunu kullandım 1.5 yıl kadar ve çok memnun kaldım. 2k da zaten kolay kolay 180 fps leri geçemiyosun çoğu oyunda. anlamı kalmıyo. şuan msi mag 401qr 40" 155hz 2k monitör kullanıyorum. panel kalitesi olarak gamepowerla kapışamaz ama ayrı bişe televizyon gibi. bende çift ekran yerine geçtim buna ama gampowerın panel kalitesini arıyorum. öneririm

valla hocam bende çok monitör aldım iade ettim panlleri hiç istediğim gibi değildi. bunu kullandım 1.5 yıl kadar ve çok memnun kaldım. 2k da zaten kolay kolay 180 fps leri geçemiyosun çoğu oyunda. anlamı kalmıyo. şuan msi mag 401qr 40" 155hz 2k monitör kullanıyorum. panel kalitesi olarak gamepowerla kapışamaz ama ayrı bişe televizyon gibi. bende çift ekran yerine geçtim buna ama gampowerın panel kalitesini arıyorum. öneririm
hocam çok fazla insan samsungtan yana kullanmış şansını farklı markaları açıklarken bile samsung kıyası yapmışlar kafamda soru işaretlerini oluşturan şey bu

G65B veya H27e6 öneririm. Panel farkından ötürü ikisinin de artı ve eksi yönleri var.

H27E6 artıları
Daha iyi renk kapsamı
Parlaklık
Tepki süresi
Daha iyi görüş açısı
Daha yeni olması
Daha yüksek yenileme hızı

Eksileri
G65b ye göre zayıf kontrast
IPS glow ( IPS panelden ötürü)
Tek bir OverDrive deneyimi yok

G65B artıları
Yüksek kontrast oranı
Daha iyi siyahlar
IPS glow yerine VA glow var ve daha az rahatsız edici.
Tek bir OverDrive deneyimi
Tizen işletim sistemi
Fena olmayan bir hoparlör
Bluetooth ve wifi gibi ek özellikler

Eksileri
Görüş açısı (curved olduğu için pek sorun olmaz)
Koyu renklerde ki tepki süresi IPS kadar iyi değil.
Renk doygunluğu H27e6 dan zayıf
Eskimeye başlayan bir model

Ben tercihimi renk kapsamı yerine kontrast dan yana kullanırım. Bu bir tercih meselesi. H27e6 renk kapsamı ve koyu renklerin tepki hızlarında daha iyi. Ama siyahları göstermek de yetenekli değil.

H27E6 da daha az can sıkıcı şeyler var. İkisi de üzmez. G65b piyasada uzun zamandır var. Haliyle sorunlarını biliyorum. VRR flicker ihtimali muhtemel, ölü piksel muhtemel, scanline düşük ihtimal de olsa olabilir.

H27E6 da şikayet eden bazı kullanıcılar gördüm ama yeterli bilgi yok. En azından ben bakamadım pek.

hocam çok fazla insan samsungtan yana kullanmış şansını farklı markaları açıklarken bile samsung kıyası yapmışlar kafamda soru işaretlerini oluşturan şey bu
aynın değil ama samsung g3 kullandım lanet bi monitördü sen bilrisin ben kullandığım ve memnun kaldığım için öneriyorum

Geri