kasa psu yu da konuda bana önerdikleri gibi bakarsam 40 a geliyor hattahatta 42 şu an hesapladım
kasa psu yu da konuda bana önerdikleri gibi bakarsam 40 a geliyor hattahatta 42 şu an hesapladım
Teşekkür ederim Tavsiyelerin için. Hayırlı uğurlu olsun bu aradahatta 42 şu an hesapladım
o harici ses kartımıydı ? Anakarta mı monte oluyor yoksaucuz msi b650mi tercih edip soundblasterın ses kartlarından tercih ederdim
rica ederim henüz almadım ama planlıyorum ve aslında bakınıyorum da parçalar tam performans uyumlu mu onu da bilmiyorum bilen biri varsa göz gezdirip geridönüş yaparsa sevinirimTeşekkür ederim Tavsiyelerin için. Hayırlı uğurlu olsun bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
o harici ses kartımıydı ? Anakarta mı monte oluyor yoksa
olmamış
hocam bu konudaki sistem hakkında bi yorum yapma şansınız var mıolmamış
Tavsiyeniz nedir, özelleştirmelerim gereksiz mi ?olmamış
mantıksız olmuşTavsiyeniz nedir, özelleştirmelerim gereksiz mi ?
Anakart mı RAM mi Soğutucu mu Hangisi mantıksız ?mantıksız olmuş
Anakart mı RAM mi Soğutucu mu Hangisi mantıksız ?
ANAKART: MSI PRO B650M-P DDR5 AM5 (mATX)mantıksız olmuş
harici ses kartı hocam kaliteliler bayaTeşekkür ederim Tavsiyelerin için. Hayırlı uğurlu olsun bu arada
o harici ses kartımıydı ? Anakarta mı monte oluyor yoksa
Razer markalı ama modelini bilmiyorum, benim şuan kullandığım sistem dandik ötesi olduğu için ben ses kasamıyordum, deathmatch gibi oynuyordum oyunuharici ses kartı hocam kaliteliler baya
6k rustım var bu arada hangi kulaklığı kullanıyorsun blacksharkv2x ve msi b450m pronun kendi ses kartıyla baya rahat ediyordum sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ses konusunda