masaüstü kullanıyorsanız psudan fişi çekip 5-10dk bekleyin sonra tekrar deneyin olmuyorsa sistem full kapalı şekilde anakarttan bios pilini çıkartın 10dk sonra tekrar takın, değiştirdiğiniz bi ayar veya ram işlemci gibi parcanın stabil çalışmıyor gibiSelamlar dün PC de hiç bir sorun yoktu normaldi her şey işten geldim PC açtım kasa çalışıyor ama ekrana hiç Bir şey gelmiyor siyah ekran herşeyi söktüm taktım hiç biri olmadı yardımcı olur musunuz teşekkür ederimm
Monitörüm çalışıyor ya hatta hdmı takıp Denedim yokHocam ekrana monitör markası bile mi gelmiyorsa açmayı unutmuş olabilir misiniz?
Bios piline dokunmadım anlamadığım için bişi olur diye deneyeceğim teşekkür ederimmasaüstü kullanıyorsanız psudan fişi çekip 5-10dk bekleyin sonra tekrar deneyin olmuyorsa sistem full kapalı şekilde anakarttan bios pilini çıkartın 10dk sonra tekrar takın, değiştirdiğiniz bi ayar veya ram işlemci gibi parcanın stabil çalışmıyor gibi
Anakartın nedir?Selamlar dün PC de hiç bir sorun yoktu normaldi her şey işten geldim PC açtım kasa çalışıyor ama ekrana hiç Bir şey gelmiyor siyah ekran herşeyi söktüm taktım hiç biri olmadı yardımcı olur musunuz teşekkür ederimm
Asus b450m dragonAnakartın nedir?
Sistemini kapat komple. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra kasanın kapağını aç. RAM'lerini ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımı ile 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra ekran kartını ve RAM'lerini takıp sistemi çalıştır hocam.Asus b450m dragon