sistem fiyat bilgisi

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar ben uygurum, Türkçem pek iyi olmadığı için mesajımızı tercüme edeceğim, yazım yanlışları için özür dilerim, bilgisayarımı satmak istiyorum, özelliklerini aşağıya bırakacağım, bana yazarsanız sevinirim fiyatini TL veya rubleye olabilir
Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz 3.19 GHz
16.0 GB Ram
Windows 10 Pro N for Workstations
Gamepower, Magnus V2 Siyah 3.5 mm oyuncu kulaklik rgb
i5-3470 16 GB 1 TB HDD+256 GB SSD GTX760
Lioncast Ls100 Mikrofon
Samsung 60Hz 1366x780 Monitor
Genius kirmizi eski hoparlör
biraz oldu buraya geldim, aldim ama guzel calismiyor satacam tekrar iyi alacam
kural disi birsey yaptiysam ozur dilerim

Merhaba arkadaşlar ben uygurum, Türkçem pek iyi olmadığı için mesajımızı tercüme edeceğim, yazım yanlışları için özür dilerim, bilgisayarımı satmak istiyorum, özelliklerini aşağıya bırakacağım, bana yazarsanız sevinirim fiyatini TL veya rubleye olabilir
Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz 3.19 GHz
16.0 GB Ram
Windows 10 Pro N for Workstations
Gamepower, Magnus V2 Siyah 3.5 mm oyuncu kulaklik rgb
i5-3470 16 GB 1 TB HDD+256 GB SSD GTX760
Lioncast Ls100 Mikrofon
Samsung 60Hz 1366x780 Monitor
Genius kirmizi eski hoparlör
biraz oldu buraya geldim, aldim ama guzel calismiyor satacam tekrar iyi alacam
kural disi birsey yaptiysam ozur dilerim
Kasa 3 k monitör 400 TL

Maalesef kötü fiyat vermişsiniz. O paraya RX 480 8 GB Ryzen 3 3100 satıyorum siz düşünün.
bilgim yok 6-7 aydir turkiyedeyim ogrenci oldugum icin online derslere katilmak ve proje odevlerini yapmam lazimdi aldim ve cok yavas onerebileceginiz iyi sistem varmidir
ne yapacagimi ozetleyeyim , arch linux kuracagim ve sanal makinede black arch calistiracagim ayni zamanda grafik tasarim ve oyun gelistirmeyi planliyorum render sorunuda olmazsa iyi olur, sanal makineyi asiri yavas tutmamasi gerekiyor bu kadar seyi asiri zorlamadan beni rusyaya donene kadar nasil bir bilgisayar goturur benimle paylasirsaniz cok sevinirim

bilgim yok 6-7 aydir turkiyedeyim ogrenci oldugum icin online derslere katilmak ve proje odevlerini yapmam lazimdi aldim ve cok yavas onerebileceginiz iyi sistem varmidir
ne yapacagimi ozetleyeyim , arch linux kuracagim ve sanal makinede black arch calistiracagim ayni zamanda grafik tasarim ve oyun gelistirmeyi planliyorum render sorunuda olmazsa iyi olur, sanal makineyi asiri yavas tutmamasi gerekiyor bu kadar seyi asiri zorlamadan beni rusyaya donene kadar nasil bir bilgisayar goturur benimle paylasirsaniz cok sevinirim
2. elde 7 8 bin TL'ye benim topladığım gibi bir sistem çok rahat toplarsın aşırı da performans farkını görürsün şuan kullandığınla arasındaki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yardımcı olabilirim istersen özelden yazabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,189
Üyeler
197,394
Son üye
Mücahit Sarıer
Geri