ynsemreuzun
80+ Bronze
Dahası
asus b650 m r ya da asus b650 mk ve msi tarafı b650 m ptamam model var mı o daha önemli ram ve anakartta
asus b650 m r ya da asus b650 mk ve msi tarafı b650 m ptamam model var mı o daha önemli ram ve anakartta
6000 mhz cl 48 mantıklı mı iyi mi bu ramler? bir de bu anakart mı colorful b650 ax mi![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.199,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ram de hocam en ucuz ve kalitelidir patriot 6000 cl30 akakçeden bakın tüm ürünleretamam model var mı o daha önemli ram ve anakartta
cl48 çok ölü 36 nın üstüne çıkmayın ne kadar fazlaysa o kadar kötü oluyor ramde6000 mhz cl 48 mantıklı mı iyi mi bu ramler? bir de bu anakart mı colorful b650 ax mi
bilgin olduğu için mi bunları yazdın yoksa açıp sıradan kopyala yapıştır mı yaptınasus b650 m r ya da asus b650 mk ve msi tarafı b650 m p
o ne demek hocam kopyala yapıştır yapsam direkt link atarım kendim yazdımbilgin olduğu için mi bunları yazdın yoksa açıp sıradan kopyala yapıştır mı yaptın
yanlış link atmışım pardon link atılamıyor hocam 2x16gb 6000mhz cl30 en ucuz patroit var s*nerji linki çalışmıyor. akakçeden bulun6000 mhz cl 48 mantıklı mı iyi mi bu ramler? bir de bu anakart mı colorful b650 ax mi
colorful varmış. onda wifi falan da var. bunların ne farkı var önerme sebebin nedir yanio ne demek hocam kopyala yapıştır yapsam direkt link atarım kendim yazdım
msi ve asusta biostan dolayı problem çekmezsin bazen colorful gibi markalarda forumda da görüyorz insanlar sıkıntı yaşıyor illa bir parça uyumsuzluk sağlıyor bence kaliteli markalardan şaşmayın ayrıca asus modelinde 2 tane m2 ssd yuvası varcolorful varmış. onda wifi falan da var. bunların ne farkı var önerme sebebin nedir yani
msi beni mahvetmişti. tomahawk karttı bu arada.msi ve asusta biostan dolayı problem çekmezsin bazen colorful gibi markalarda forumda da görüyorz insanlar sıkıntı yaşıyor illa bir parça uyumsuzluk sağlıyor bence kaliteli markalardan şaşmayın ayrıca asus modelinde 2 tane m2 ssd yuvası var
o kadar bilgim giriş seviyesi modeller zaten ondan hani gigabytta vs mosfet yok birde ben olsam giga msi asus 3 lüsünden şaşmam tomahwak da nasıl bir problem çektinizmsi beni mahvetmişti. tomahawk karttı bu arada.
bunların mosfetleri vs nasıl bilgin var mı
Saçma sapan resetler, rgb sorunları falano kadar bilgim giriş seviyesi modeller zaten ondan hani gigabytta vs mosfet yok birde ben olsam giga msi asus 3 lüsünden şaşmam tomahwak da nasıl bir problem çektiniz