Neler Yeni

Sistem güzelmi arkadaşlar.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Bu şekilde alayimmi hocam ?
Screenshot_2021-09-12-11-38-58-420_com.mi.globalbrowser.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hangi kasayi onerirsiniz
Screenshot_2021-09-12-11-48-56-958_com.mi.globalbrowser.jpg

APU al ama RAM'i 2 tane olacak şekilde.
Bu gg3 un aynısı rami 2x8 yapıp sipariş veriyorum kasa da onerirmisiniz

Son düzenleme:

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Peki R3 2200G sistem bulamazmiyim rami 16 gb olan 3700 e felan

Attığım sistem nasil hocam rami sonra eklesem iş yaparmı ?

İyi geceler sizede :)
4300Ge daha iyi bu apular arasında.
O fiyata 2200G bulursunuz.
Lakin ileride yükseltme yapacağınız için şuan ki bütçenizi olabildiğince aşağıda tutmakta fayda var.
Toplama ile daha ucuza gelebilir.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
4300Ge daha iyi bu apular arasında.
O fiyata 2200G bulursunuz.
Lakin ileride yükseltme yapacağınız için şuan ki bütçenizi olabildiğince aşağıda tutmakta fayda var.
Toplama ile daha ucuza gelebilir.
Ssd değişip rami 16 gb yapip alsam diğeri ile arasında ne fark kalır hocam çünkü gg3 un gelip gelmicegi belli değil

Kasayi degistiremeyecegim için güzel bir kasa ile suanki kasayi degistireyim birde rami eklesem yaninda montaj,test hizmeti ve driver windows 10 deneme sürümü diyor onuda secsem ssd yi sonra alsam olmazmi

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Ssd değişip rami 16 gb yapip alsam diğeri ile arasında ne fark kalır hocam çünkü gg3 un gelip gelmicegi belli değil

Kasayi degistiremeyecegim için güzel bir kasa ile suanki kasayi degistireyim birde rami eklesem yaninda montaj,test hizmeti ve driver windows 10 deneme sürümü diyor onuda secsem ssd yi sonra alsam olmazmi
Hocam apu alacaksanız 16 GB artık şart.
İyi performans için ram yükseltilmeli.
SSD evet sorunlu.
Lakin eğer elinizdeki bütçe değiştirmeye yetmiyorsa bununla da idare edilebilir.
Diğer yazılımsal konulara öncelik vermek istiyorsunuz galiba.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Hocam apu alacaksanız 16 GB artık şart.
İyi performans için ram yükseltilmeli.
SSD evet sorunlu.
Lakin eğer elinizdeki bütçe değiştirmeye yetmiyorsa bununla da idare edilebilir.
Diğer yazılımsal konulara öncelik vermek istiyorsunuz galiba.
Psu kötü mü yine patlarmi /:

rookie27

80+ Gold
Senin attığın hangiydi hocam telde bulamadimda
Şimdi bu sistem 4100TL ye alacağın en performanslı sistem ama ileriye dönük mü dersen hayır ileriye dönük değil.
Fakat sen şimdi en iyi APUlardan biri olan R3 4300GE sistem alsan bile RX550 gücünde oyun oynayacaksın hatta bazen RX550 seni geçecek.
Eğer ileride ben ekran kartı takarım dersen APU al yoksa benim dediğimi al paran olduğu zaman +8RAM eklersin tamamdır.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Şimdi bu sistem 4100TL ye alacağın en performanslı sistem ama ileriye dönük mü dersen hayır ileriye dönük değil.
Fakat sen şimdi en iyi APUlardan biri olan R3 4300GE sistem alsan bile RX550 gücünde oyun oynayacaksın hatta bazen RX550 seni geçecek.
Eğer ileride ben ekran kartı takarım dersen APU al yoksa benim dediğimi al paran olduğu zaman +8RAM eklersin tamamdır.
Hocam hangisini önerirsen onu alacam ileriye dönük değil derken yani dediğim gibi ets 2, ets2 mp, gta 5, valorant, cs felan oynarım zaman geçirmelik felan bi kac oyun oynarım o kadar ilerde her türlü takviye yapabilirim (3-4 ay sonra) sen hangisini önerirsen onu alacam sistem olarak

rookie27

80+ Gold
Hocam hangisini önerirsen onu alacam ileriye dönük değil derken yani dediğim gibi ets 2, ets2 mp, gta 5, valorant, cs felan oynarım zaman geçirmelik felan bi kac oyun oynarım o kadar ilerde her türlü takviye yapabilirim (3-4 ay sonra) sen hangisini önerirsen onu alacam sistem olarak
Bak şimdi hocam RX560 R3 4300GE sistemden çok daha iyi performans verir özellikle ekran kartı ağırlıklı oyunlarda.
R3 1200AF pek iyi bir işlemci değil ama 4100TL bütçe için ideal.
Bak şimdi sen bu Pollux 3A-K sistemi alırsan R3 4300GE sistemden daha iyi performans alırsın. Ama ileride eklenecek tek şey RAM ondan sonra işlemci ekran kartı diye gider. Yani ben açarım oyunumu oynarım sistemi bir daha da ellemem dersen benim attığım eğer ben ileride RX570+ bir ekran kartı takarım dersen APU sistem al. Yani senin 6/7 ay içinde ekran kartı alma şansın varsa APU al yoksa benim attığımı al. Bu arada alacağın ekran kartı en kötü 2500/3000TL bandında olacak.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Bak şimdi hocam RX560 R3 4300GE sistemden çok daha iyi performans verir özellikle ekran kartı ağırlıklı oyunlarda.
R3 1200AF pek iyi bir işlemci değil ama 4100TL bütçe için ideal.
Bak şimdi sen bu Pollux 3A-K sistemi alırsan R3 4300GE sistemden daha iyi performans alırsın. Ama ileride eklenecek tek şey RAM ondan sonra işlemci ekran kartı diye gider. Yani ben açarım oyunumu oynarım sistemi bir daha da ellemem dersen benim attığım eğer ben ileride RX570+ bir ekran kartı takarım dersen APU sistem al. Yani senin 6/7 ay içinde ekran kartı alma şansın varsa APU al yoksa benim attığımı al. Bu arada alacağın ekran kartı en kötü 2500/3000TL bandında olacak.
6-7 ay sonra 2500-3000 e ekran karti alabilirmiyim bilmiyorum bu pc hocasi gg3 tarzi bi sistem bulamazmiyiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,527
Üyeler
167,326
Son üye
slmlarrrr
Top Bottom