Sistem güzelmi arkadaşlar.

Yeni sistem arkadaşlar iyi mi? ekran kartida var eksik felan varmi ? Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amd ryzen 3 2200 olacak.
Kötü bayağı, ramın ssdin markasız. Ekran kartın desen gt 1030 işlemcide r3 2200 olucak diyorsun ama pek bir tatmin edicilik beklemiyorum. Genel anlamda kötü, alınmaz.

Kötü bayağı, ramın ssdin markasız. Ekran kartın desen gt 1030 işlemcide r3 2200 olucak diyorsun ama pek bir tatmin edicilik beklemiyorum. Genel anlamda kötü, alınmaz.
Bütçem yok hocam gg3 beklicem gelmesse bakacam birşeyler

Bütçem yok hocam gg3 beklicem gelmesse bakacam birşeyler
Hocam apu sistem topla, bu bütçeyle ve bu piyasa ile şuanda düzgün bir pc almak için en az 6-7 k yı hatta 8-9 k yı gözden çıkarman gerekiyor. Umarım güzel bir sistem alırsın..

Koş kanka al hemen sistemi @Semihz
Gelmemiş bir şey bakıyorum 10 dk dir

Hocam apu sistem topla, bu bütçeyle ve bu piyasa ile şuanda düzgün bir pc almak için en az 6-7 k yı hatta 8-9 k yı gözden çıkarman gerekiyor. Umarım güzel bir sistem alırsın..
Ekran kartsız düşünüyorum zaten ben toplamadan felan çok anlamıyorum hazır sistem arıyorum güzelinden

Böyle youtube kanallari topluyor güzel fiyata bakalim denk geldiğimde alırım inşallah uyguna

Gelmemiş bir şey bakıyorum 10 dk dir

Ekran kartsız düşünüyorum zaten ben toplamadan felan çok anlamıyorum hazır sistem arıyorum güzelinden

Böyle youtube kanallari topluyor güzel fiyata bakalim denk geldiğimde alırım inşallah uyguna
Hocam bende imzamdaki sistemi hazır bir şekilde aldım, toplamayı bilmediğimdenmi ? Kesinlikle hayır, genelde hazır sistemler tek tek toplamaya göre çok çok uygun fiyatlı ve güzel oluyor hazır sistem alman gerçekten fiyatlar anlamında uygun fiyatlı ve indirimlisi olur, onun dışında sana göre güvenilir olan siteleri takip et sürekli uygun fiyatlı fırsat sistemler gelirse direk al

Hocam bende imzamdaki sistemi hazır bir şekilde aldım, toplamayı bilmediğimdenmi ? Kesinlikle hayır, genelde hazır sistemler tek tek toplamaya göre çok çok uygun fiyatlı ve güzel oluyor hazır sistem alman gerçekten fiyatlar anlamında uygun fiyatlı ve indirimlisi olur, onun dışında sana göre güvenilir olan siteleri takip et sürekli uygun fiyatlı fırsat sistemler gelirse direk al
Aynen bu aralar bakıyorum ama yakalayamadim işte buradaki arkadaşlar pc hocasi sistemi önerdi bu hafta alicaktim stoklarda kalmamis maalesef takip ediyorum

Sizde 3.500 bin tl felan denk gelirseniz güzel bi sistem olursa alabilirim

Aynen bu aralar bakıyorum ama yakalayamadim işte buradaki arkadaşlar pc hocasi sistemi önerdi bu hafta alicaktim stoklarda kalmamis maalesef takip ediyorum

Sizde 3.500 bin TL felan denk gelirseniz güzel bi sistem olursa alabilirim
Bende eğer karşılaşırsam link şeklinde atarım bakarsınız oradan

Hocam 3500 TL'ye giriş seviyesi ekran kartlı bir sistem toplanır.
1080p FPS oyunlarında sizi üzmez.
Yeni nesil oyunlarda fazla bir şey beklenmese de idare eder.
Bundan bir kaç hafta önce işlemci ve ekran kartı dışındaki parçaları Teker teker 1700-1800 TL'ye hesap çıkarmıştım.
Bence ekran kartı ve İşlemci harici donanımları sıfır olarak alın.
Kalan 1700 TL bütçe ile ister get ile ister param güvende ile Belki temiz bir RX560 ve bu ekran kartını besleyebilecek bir işlemci bulunabilir.
Rx560, bazı oyunlarda GTX1050 gücünde.
Sizi GT1030'a göre daha çok sevindirir.

Hocam 3500 TL'ye giriş seviyesi ekran kartlı bir sistem toplanır.
1080p FPS oyunlarında sizi üzmez.
Yeni nesil oyunlarda fazla bir şey beklenmese de idare eder.
Bundan bir kaç hafta önce işlemci ve ekran kartı dışındaki parçaları Teker teker 1700-1800 TL'ye hesap çıkarmıştım.
Bence ekran kartı ve İşlemci harici donanımları sıfır olarak alın.
Kalan 1700 TL bütçe ile ister get ile ister param güvende ile Belki temiz bir RX560 ve bu ekran kartını besleyebilecek bir işlemci bulunabilir.
Rx560, bazı oyunlarda GTX1050 gücünde.
Sizi GT1030'a göre daha çok sevindirir.
Anladım ekran kartsız apu sistem ile oynayamazmiyim yani illaki maximum grafikte oynamaya gerek yok normal olsa yeterli benim için

1-2 hafta sonra pc hocasi veya donanım arşivi kanalları ucuza hazır sistem cikartmazmi acaba

IMG_20210912_013518.jpg
Bu Sistem nasıl arkadaşlar diğerinden kötü mü

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,244
Üyeler
195,574
Son üye