Öneri Sistem Hakkında Bilgi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
8.500
Fiyata monitör ve klavye mouse dahildir . öncelikle ben yeni bir sistem toplayacağım bu sistemde Rx580 de yer almakta ama kafam baya karışmış durumda. Msı - Asus - Sapphire - Karşılaştırmasında Sapphire daha iyi soğutmaya sahip diyorlar . Onun dışında sistemim hakkında Bilgi de veririsen sevinrim... Anakart MSI B450M TOMAHAWK MAX AMD/ - İşlemci AMD RYZEN 3 3100/ - 2X8 G SKİLL RAM / - SANDİSK SSD PLUS 480 GB / - SEAGATE BARRACUDA 2TB HDD/ - Kasa olarak 6 Fanlı 650W PSU 80+ / - Ekran kartı için de bi cevap bekliyorum onun dışında sistemde değişiklik yapmam gereken bir parça varmı??

Son düzenleme:
8500 bütçeli kasaya 900 liralık işlemci gitmez,
rx5700xt ve ryzen 5 3600lü kasa yapabilirsin bu fiyata (indirim kovalayarak)

öncelikle ben yeni bir sistem toplayacağım bu sistemde Rx580 de yer almakta ama kafam baya karışmış durumda. Msı - Asus - Sapphire - Karşılaştırmasında Sapphire daha iyi soğutmaya sahip diyorlar . Onun dışında sistemim hakkında Bilgi de veririsen sevinrim... Anakart MSI B450M TOMAHAWK MAX AMD/ - İşlemci AMD RYZEN 3 3100/ - 2X8 G SKİLL RAM / - SANDİSK SSD PLUS 480 GB / - SEAGATE BARRACUDA 2TB HDD/ - Kasa olarak 6 Fanlı 650W PSU 80+ / - Ekran kartı için de bi cevap bekliyorum onun dışında sistemde değişiklik yapmam gereken bir parça varmı??
sakın alma kazık bu fiyata rx5600 rx5700xt toplanır

Bu sistem mi? 8,5K ?
Monitör ve klavye mouse ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nereden topladın sen bunu
8.5k mı etti bu sistem
Trendyol dan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistem mi? 8,5K ?
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 2 Leptop kullandım ben ikiside çöp oldu 3. PC olacak onun için iyi bir şey kafam rahat olacak sistem toplamak istiyorum Bütçem 8k 8.5k aralığında

Son düzenleme:
Geri