Sistem hakkında yorumunuz nedir

PANGOO

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
39.000
AMD Ryzen 5 5600X / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi
Sistem bu. Kardeşime hediye alacağım herhangi bir sıkıntı yaşar mı? Yayın açmayı düşünüyor oynayacağı oyunlar (rust,valo,lol,cs2,tarkof,rdr2,assasincreed vb.) yorumlarınızı bekliyorum. Varsa önerileriniz 39.000 tl ye kadar bütçem bulunmaktadır.

9060 yeni güncellemelerden sonraki performansı hakkında bir düşüncen var mı çünkü pek olumlu duyumlar almadım

9060 yeni güncellemelerden sonraki performansı hakkında bir düşüncen var mı çünkü pek olumlu duyumlar almadım
Senin sistem gereksiz pahali komple, karta mi takildin.
Cs2 de dusuk fps veriyor diyenler var da cs harici 4060 den iyidir , csde de 4060 ile ayni zaten tpu daki teste bakarsak.

AMD Ryzen 5 5600X / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi
Sistem bu. Kardeşime hediye alacağım herhangi bir sıkıntı yaşar mı? Yayın açmayı düşünüyor oynayacağı oyunlar (rust,valo,lol,cs2,tarkof,rdr2,assasincreed vb.) yorumlarınızı bekliyorum. Varsa önerileriniz 39.000 tl ye kadar bütçem bulunmaktadır.
Hocam berbat ötesi bir sistem olmuş 40kya. Yani şuan öneri veremeyeceğim müsait olmadığım için ama asla alınmaz yani.

Hocam berbat ötesi bir sistem olmuş 40kya. Yani şuan öneri veremeyeceğim müsait olmadığım için ama asla alınmaz yani.
Bir sitede var mıdır acaba yoksa parçaları tek tek toplamam mı gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

27-28 bin falan o sistemler , 35 ederi degil.
Anladıım çok teşekkür ederim bilgilendirmen için

Bir sitede var mıdır acaba yoksa parçaları tek tek toplamam mı gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladıım çok teşekkür ederim bilgilendirmen için
Bence benim attigim alinir,5060ti 16gb muadili onlar 40+ tutar bu sekilde olursa.
Amd kart istenmiyorsa bu civara anca 5060 gelir.

Bence benim attigim alinir,5060ti 16gb muadili onlar 40+ tutar bu sekilde olursa.
Amd kart istenmiyorsa bu civara anca 5060 gelir.
amd 5 8400F hakkında hiç bir bilgim yok maalesef onu araştırmam lazım yoksa sistem gayet iyi dediğin gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,230
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus
Geri