Öneri Sistem İstemeyen Oyun Önerisi

bu remake yada remastred mı grafikleri garip geldi

Mafia Serisini oynarsınız herhalde.

Forgatten Sandsi biliyorum ama

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yi oynadım bi tane daha oynadımda aklımda değil
Forgotten Sands üçlemenin dışında kalan serinin en çöp en kötü oyunudur.

Forgotten Sands üçlemenin dışında kalan serinin en çöp en kötü oyunudur.
ama bil diğim kadarıyla en sevilen
baya bi ismini duydum

Peki Yazdığım Oyunlarda kaç fps alırım

ama bil diğim kadarıyla en sevilen
baya bi ismini duydum
Hayır en sevilmeyen :D İsminin çok duyulmasının sebebi serinin yüz karası olması. Al sana kanıt. Metacritic dünyaca ünlü eleştirmenlerin oluşturduğu bir topluluktur.
Ekran Alıntıdsı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Hatta Sands of Time Metacritic'den Must Play (Oynanmalı) onayını almıştır ki bunu bir oyunun alması çok zordur. Bir elin parmağını geçmez.

bilen ?

Hayır en sevilmeyen :D İsminin çok duyulmasının sebebi serinin yüz karası olması. Al sana kanıt. Metacritic dünyaca ünlü eleştirmenlerin oluşturduğu bir topluluktur.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bro ok sevilmediğini anladım kanıt da ok seviliyor demedim zaten ac ve bu forgatten sands olduğu için dedim hani rakip olarak çıktığı için çok duyuldu relax

bilen ?

bro ok sevilmediğini anladım kanıt da ok seviliyor demedim zaten ac ve bu forgatten sands olduğu için dedim hani rakip olarak çıktığı için çok duyuldu relax
Bildiğim kadarıyla en sevilen diyen sensin hocam. AC oyunlarının temelini zaten POP serisi oluşturdu. Rakip olarak çıkmadı yani. Neyse sen o dediğim üçlemeyi oyna bence.

Bildiğim kadarıyla en sevilen diyen sensin hocam. AC oyunlarının temelini zaten POP serisi oluşturdu. Rakip olarak çıkmadı yani. Neyse sen o dediğim üçlemeyi oyna bence.
en sevilen değil
demedim ya işte öyle derken
hani ac ile kapışıtırılıp bu oyun rate olarak daha yüksek aldığında daha iyi oldu ya hani

Sistem İstemeyen Oyun Önerisi
saklambaç,ebelemece ve yerden yüksek

Geri