Neler Yeni

sistem kurdum speakeren herhangi bi ses gelmedi

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
abi önceden bi sıkıntı çıkamadı ne olabilir sistemi açtım ilkinde bişi olmadı sonra işlemöci fanını çıkarım bi yerlere takmaya çalıştım sonra tekrar aynı yerine taktım çalıştırdım hafif bi yanık kokusu geldi
Muhtemelen hatalı bağlantı yapıp kısa devre falan yaptırdın anakarta. Bu konuda bilgin yoksa daha fazla deneme. Sistem hasar görebilir, parçalara zarar verebilirsin. Anlayan birisi baksın ona , ya da bilgisayarcılara götürebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ömer kenan
Muhtemelen hatalı bağlantı yapıp kısa devre falan yaptırdın anakarta. Bu konuda bilgin yoksa daha fazla deneme. Sistem hasar görebilir, parçalara zarar verebilirsin. Anlayan birisi baksın ona , ya da bilgisayarcılara götürebilirsin.
kısa devre olunca ne oluyor yani kart yandımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ömer kenan
Yanıp yanmadığını bilemem burdan yorum yapmam yanlış olur. Ramsiz denediğinde güç geldiyse eğer yanmamıştır.
güç geldi derken fanlar anakarta bağlı fanlar dönüyodu yani anakartda yok büyük ihtimal . işlemci soğutucudan gedliyse değiştiriim sorun yok ama işlemci soğutucudan geldi büyük ihitmal
Mesaj otomatik birleştirildi:

güç geldi derken fanlar anakarta bağlı fanlar dönüyodu yani anakartda yok büyük ihtimal . işlemci soğutucudan gedliyse değiştiriim sorun yok ama işlemci soğutucudan geldi büyük ihitmal
işlmeci yanmışmıdır

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan

işlmeci yanmışmıdır
İşlemci kolay kolay arızalanan bir parça değil ama ben sizin olayı tam olarak anlayamadım. Fanlar dönüyorsa anakart yanmamıştır. İşlemci soğutucu da neden yansın ki ? Ve sen ramleri neden söktün ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ömer kenan
İşlemci kolay kolay arızalanan bir parça değil ama ben sizin olayı tam olarak anlayamadım. Fanlar dönüyorsa anakart yanmamıştır. İşlemci soğutucu da neden yansın ki ? Ve sen ramleri neden söktün ?
ram daha elime gelmedi gpu da gelmedi

bi an bi koku geldi kapattım pc yi direk koku gitti

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan

bi an bi koku geldi kapattım PC yi direk koku gitti
Dostum sen neden ramler gelmeden Pc çalıştırdın ki. Umarım bir sıkıntısı yoktur, geldiğinde sorunsuz çalışır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ömer kenan
Dostum sen neden ramler gelmeden PC çalıştırdın ki. Umarım bir sıkıntısı yoktur, geldiğinde sorunsuz çalışır.
Abi yanik kokusu geldiginde bisey illa yanmis mi olur yani illa bir yer mi yandi herhangi bi koku olamazmi

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Abi yanik kokusu geldiginde bisey illa yanmis mi olur yani illa bir yer mi yandi herhangi bi koku olamazmi
kesin yandı şeklinde bir şey söylenemez. Anakartın altını üstünü bir kontol et, renk değişimi vs var mı diye ? Kendin anlayamazsan bilgisayarcıda dene anakartı. Parçalar gelince direk sistemi toplayıp çalıştırma, kontrolünü sağla, çalıştuğından emin ol sonra montajı gerçekleştirirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ömer kenan
kesin yandı şeklinde bir şey söylenemez. Anakartın altını üstünü bir kontol et, renk değişimi vs var mı diye ? Kendin anlayamazsan bilgisayarcıda dene anakartı. Parçalar gelince direk sistemi toplayıp çalıştırma, kontrolünü sağla, çalıştuğından emin ol sonra montajı gerçekleştirirsin.
Yaptigim montajda neleri yanlis montajlamis olabilirmki neyden yanabilir

FreakyXd

80+ Silver
psuya bak bakayım ordan mı geliyor niye açtın ki hemen ? beklesen nolcakdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ömer kenan

terebayt

80+ Gold
Dahası