Sistem montajı bilgim 0 yardım lazım.

AMESEMA

80+
Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar parçaların hepsi elimde.
En başından izleyerek kurabileceğim bir video var mı ?
Kendim kolayca yaparım sanmıştım ama Thermalright frozen warframe diye bi soğutucu aldım içinde bir sürü kablo var geri kalan sistemi saymıyorum bile.Çok zor geldi gözüme.
Yavaş Yavaş öğretebilen bir yer önerir misiniz ?

Kendim kolayca yaparım sanmıştım ama Thermalright frozen warframe diye bi soğutucu aldım içinde bir sürü kablo var geri kalan sistemi saymıyorum bile.Çok zor geldi gözüme.
Hocam hazır forumdayız donanım arşivinde böyle bi video vardı ama dikkatli ol. Pc toplamak bence kolay ama bazı parçalar da çok hassas

Hocam hazır forumdayız donanım arşivinde böyle bi video vardı ama dikkatli ol. Pc toplamak bence kolay ama bazı parçalar da çok hassas
Hocam çok dikkat etmeye çalışıcam.
teşekkürler yorumunuz için.
Kablo düzenini gösterseler süper olur.
Bakıyorum videoya.

Arkadaşlar parçaların hepsi elimde. En başından izleyerek kurabileceğim bir video var mı ? Kendim kolayca yaparım sanmıştım ama Thermalright frozen warframe diye bi soğutucu aldım içinde bir sürü kablo var geri kalan sistemi saymıyorum bile.Çok zor geldi gözüme. Yavaş Yavaş öğretebilen bir yer önerir misiniz ?
YouTube'da rehber videolar var. Arama kısmında "detaylı sistem toplama" diye aratarak pek çok farklı video bulabilirsin. Ama bileşenlere zarar verme ihtimalin de var. Bu yüzden bilen birinden yardım alman, ona toplatman veya Discord vb. platformlarda kamera açarak canlı destek alman daha uygun olacaktır.

Hocam çok dikkat etmeye çalışıcam.
teşekkürler yorumunuz için.
Kablo düzenini gösterseler süper olur.
Bakıyorum videoya.
Kablo düzeni genelde kasanıza ve kasayı nasıl topladığınıza göre şekillenecek bişe. Hayal gücüne, ayırdığın zamana ve el becerine göre gelişir

Kablo düzeni genelde kasanıza ve kasayı nasıl topladığınıza göre şekillenecek bişe. Hayal gücüne, ayırdığın zamana ve el becerine göre gelişir
Hocam hocam hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok acil bir şey sormam lazım

MSİ b850 gaming plus wifi 6E MSİ mag pano 100R PZ'ye uyar dimi ?

Kalp krizi geçirecem galiba
Uyar hocam niye uymasın

MSİ b850 gaming plus wifi 6E MSİ mag pano 100R PZ'ye uyar dimi ?

Kalp krizi geçirecem galiba
Uyar sorun olmaz. Ama yanında biri yoksa tek başına montajı tavsiye etmiyorum.

Uyar hocam niye uymasın
çok sağolun.

Hocam kimse yok yav.

İlk adımı anakartı kasaya vidalamak mı hocam ?
sonra güç kaynağını falan halletsem sıkıntı olur mu

çok sağolun.

Hocam kimse yok yav.

İlk adımı anakartı kasaya vidalamak mı hocam ?
sonra güç kaynağını falan halletsem sıkıntı olur mu
Problem şurada. Temel bilgin dahi olmadan kurduğun sistemde hata olması durumunda ne yapacaksın? Boot etmezse mesela? Diyelim elektrik almadı bile, ne yapacaksın? Nereye bakacağını bilmeden sorunu çözmek için en başa mı döneceksin? Bu konularda ben kimseyi cesaretlendirmek istemiyorum zira herhangi bir parça montaj sırasında elinde kalabilir. Bence tavsiyemi ciddiye al. Kolay gelsin.

Sistem dizmek aslında kolay ama çok dikkatli olman lazım ve bir şey olmuyorsa asla zorlama sakın nerde yanlış yapıyorum diye düşün bir de hiç bilgin yoksa bence bilen birine yaptır çünkü her parçanın modele göre montajı farklı olabiliyor anakart ekran kartı ram gibi şeyler hariç baya video izlemen lazım iyice öğrenmen için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,642
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri