Neler Yeni

Sistem montajı zor mudur?

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
Selamlar herkese.Bugün incehesap.com'dan donanım arşivi uber sistem satın aldım. Sipariş içeriğinde montajlı veya demonte gibi seçenekler yoktu. Sanırım mail yollarsam parçaları demonte olarak yollarlar. Süre olarak ne kadar fark eder sizce? Ve bu montajı yapmak zor mudur? Daha önceden Ram, hdd gibi parçaları sök çıkar yapmıştım onun haricinde pek tecrübem yok. Sizce bu süre farkına değer mi?

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
biliyorsan kolay biliyorsan zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce video izleyerek yapamaz mıyım? Yani bana çok zor gibi gelmedi kablolamasında biraz amatörce davranabilirim ama 😀

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Sizce video izleyerek yapamaz mıyım? Yani bana çok zor gibi gelmedi kablolamasında biraz amatörce davranabilirim ama 😀
davranırsın yanlış kablolama yapıp kaygıya uğrayabilirsin

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
korkma kolayca yapabilirsin video izleyerek ama eline tam oturan güzel bir eldiven giy ki terin çiplere akmasın .d

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
korkma kolayca yapabilirsin video izleyerek ama eline tam oturan güzel bir eldiven giy ki terin çiplere akmasın .d
Teşekkürler bana da kolay geldi böyle işlerden de hoşlanırım el becerim fena değildir. Tavsiyenize uyacağım 😁 peki ne kadar fark edebilir süre olarak sizce tahmininiz var mı?

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Teşekkürler bana da kolay geldi böyle işlerden de hoşlanırım el becerim fena değildir. Tavsiyenize uyacağım 😁 peki ne kadar fark edebilir süre olarak sizce tahmininiz var mı?
eliniz titremiyorsa ve korku yoksa max 3 gün veriyorum oda ilk defa toplayacağınız ve kablolardan dolayı .d aldığınız siteye göre değişir baya ama itopyada 1 hafta toplama süresi var örnek olarak verdim

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
bence yaparsın ama kablolamayi bilmiyorum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Technopatın çok anlatıcı videoları var Donanım arşivininde açıklayıcı videoları var izleyerek yapabilirsin bence

Top Bottom