Neler Yeni

Sistem nasıl sizce ?

Teyyare01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefa Cebe
Bütçe
60000
sistem toplayacağım parçaları tek tek toplayacağım. elimde bir miktar para var. hepsini bir mi sipariş vereyim yoksa elimdeki para ile alsam sorun olur mu ?

Anakart
Ram
İşlemci
soğutucu
ssd
Kasa Ve Psu
ekran kartı

ekran kartı için öneriniz varsa açığım.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
ahmet
sistem toplayacağım parçaları tek tek toplayacağım. elimde bir miktar para var. hepsini bir mi sipariş vereyim yoksa elimdeki para ile alsam sorun olur mu ?

Anakart
Ram
İşlemci
soğutucu
ssd
Kasa Ve Psu
ekran kartı

güzel sistem ssd 2999 kia ex alınabilir

beyaz kasa için sana başka öneri yapayım

diğerleri güzel bence

Ricardo Quaresma-

80+ Silver

Anakart
Ram
İşlemci
soğutucu
ssd
Kasa Ve Psu
ekran kartı

işlemciyi 7500fe düşür bunu al 5060ti sisteme o parayı verme sırf işlemci için;
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon bi dakka yanlış oldu

pardon bi dakka yanlış oldu

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
ahmet

63k 5070ti toplanıyor la

sırf beyaz oldugu için o para muhtemelen

lan görüntü için o kadar paraya alınır mı 5060ti ben hiç bakmadım

Ricardo Quaresma-

80+ Silver

63k 5070ti toplanıyor la

lan görüntü için o kadar paraya alınır mı 5060ti ben hiç bakmadım
5070ti varken 5060ti tercih etmez umarım kardeşimiz,22klık kartla nasıl 60k sistem çıkarmış merak konusu

Teyyare01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefa Cebe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5070ti varken 5060ti tercih etmez umarım kardeşimiz,22klık kartla nasıl 60k sistem çıkarmış merak konusu

beyaz olduğu için o kadar pahalı değil. gidiyorsun bir siteye herhangi bir sistemde koyabilecek en dandik anakartı koyuyor. sadece ekran kartı yüksek tutuyorlar. bazı sistemler oluyor soğutucu bile olmuyor. 7500f ve 5070ti birbiri ile uyumlu mu bilmiyorum. eğer uyumluysa bakabilirim. hem oyun oynayacağım hemde render alacağım. 7500f yeterli olur mu ? 5060ti seçmemim sebebi render alırken kullandığım lumion şuana kadar lumion kullanan birinin amd ekran kartını taktığını görmedim. lumion genelde vram kapasitesi ne kadar çoksa o kadar rahat çalışıyor o yüzden onu seçmek istedim. tabi tavsiyeleriniz varsa hayır demem. sadece burada parça kalitesine odaklanmak istedim.

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
a
beyaz olduğu için o kadar pahalı değil. gidiyorsun bir siteye herhangi bir sistemde koyabilecek en dandik anakartı koyuyor. sadece ekran kartı yüksek tutuyorlar. bazı sistemler oluyor soğutucu bile olmuyor. 7500f ve 5070ti birbiri ile uyumlu mu bilmiyorum. eğer uyumluysa bakabilirim. hem oyun oynayacağım hemde render alacağım. 7500f yeterli olur mu ? 5060ti seçmemim sebebi render alırken kullandığım lumion şuana kadar lumion kullanan birinin amd ekran kartını taktığını görmedim. lumion genelde vram kapasitesi ne kadar çoksa o kadar rahat çalışıyor o yüzden onu seçmek istedim. tabi tavsiyeleriniz varsa hayır demem. sadece burada parça kalitesine odaklanmak istedim.
arkadaşın attıgı 5070ti her türlü mantıklıda istersen az bütçe çık 5070ti+9700x yap

Teyyare01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefa Cebe
a

arkadaşın attıgı 5070ti her türlü mantıklıda istersen az bütçe çık 5070ti+9700x yap
şimdi baktım 79.200 tl yapıyor toplam sistem biraz bütçemi aşıyor. peki diyelim. bu kadar bütçem yok en fazla 60k nasıl bir sistem almalıyım

Ricardo Quaresma-

80+ Silver

Teyyare01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefa Cebe
arkadaşın attığı gibi bana kalırsa

ama illa işlemci önemliysede 5060ti yerine 7800xt alın
işte o yüzden biraz arada kaldım. duruma göre bakacağım. peki şimdiden parçaları alayım mı ? yoksa paraya tamamlayıp direkt mi alayım.

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
işte o yüzden biraz arada kaldım. duruma göre bakacağım. peki şimdiden parçaları alayım mı ? yoksa paraya tamamlayıp direkt mi alayım.
şimdiden başlayın gitgide zam yiyor sadece ekran kartının düşme ihtimali var onu en son alın

Top Bottom