Neler Yeni

Sistem Nasıl? Uyumlu mu?

2Pac.mp4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Çelik
Bütçe
20.000
Öncelikle herkese iyi günler iyi forumlar.
Arkadaşlar kendi bütçem doğrultusunda Bi sistem toplamaya çalışıyorum parçalar baya uyguna geliyor. Fakat soket durumları vs çok detaylı bilmiyorum onu sormak için bu konuyu açtım.

MSİ PRO B650M-B (Anakart)
RYZEN 5 7500F (İşlemci)
MSİ RX 6700XT GAMİNG X (Ekran Kartı)
COOLER MASTER ELİTE NEX W700 (Psu)

Kasa, Ram, m2 ssd : Toplam ; 20bin TL 'ye geliyor.

SİZCE bu sistem nasıl uyumlu mu? Rust gibi bi oyunda ultra ayarlarda kaç fps görebilirim? Sisteme aykırı herhangi Bi parça var mı?

Benimle paylaşırsanız çok sevinirim çok Teşekkürler :)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Mehmet Aslan
Öncelikle herkese iyi günler iyi forumlar.
Arkadaşlar kendi bütçem doğrultusunda Bi sistem toplamaya çalışıyorum parçalar baya uyguna geliyor. Fakat soket durumları vs çok detaylı bilmiyorum onu sormak için bu konuyu açtım.

MSİ PRO B650M-B (Anakart)
RYZEN 5 7500F (İşlemci)
MSİ RX 6700XT GAMİNG X (Ekran Kartı)
COOLER MASTER ELİTE NEX W700 (Psu)

Kasa, Ram, m2 ssd : Toplam ; 20bin TL 'ye geliyor.

SİZCE bu sistem nasıl uyumlu mu? Rust gibi bi oyunda ultra ayarlarda kaç fps görebilirim? Sisteme aykırı herhangi Bi parça var mı?

Benimle paylaşırsanız çok sevinirim çok Teşekkürler :)
Anakart ve Psu yu attıklarımdan al. Onun dışında parçalar uyumlu bir sorun yok. (ram bilgisi vermemişsin ama umarım ddr5 seçmişsindir , ddr4 alırsan elinde kalır)

2Pac.mp4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart ve Psu yu attıklarımdan al. Onun dışında parçalar uyumlu bir sorun yok. (ram bilgisi vermemişsin ama umarım ddr5 seçmişsindir , ddr4 alırsan elinde kalır)

MSİ PRO A620M-E
ASROCK A620M-HDV/m2

Bunlar dan biri olabilir mi hocam?

Ram'ler ddr5 hocam onda sorun yok

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Mehmet Aslan
MSİ PRO A620M-E
ASROCK A620M-HDV/m2

Bunlar dan biri olabilir mi hocam?

Ram'ler ddr5 hocam onda sorun yok
Hocam aynı paraya benim attığım gibi pasif soğutmalı çift m2 slotlu güzel b650 alabiliyorsun , o varken kim attıklarına niye para versin ? :D

2Pac.mp4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynı paraya benim attığım gibi pasif soğutmalı çift m2 slotlu güzel b650 alabiliyorsun , o varken kim attıklarına niye para versin ? :D
Hocam belirtmeyi unutmuşum 2.el topluyorum sistemi bulduğum en uygun bunlar oldukları için onları ısrar ediyorum eğer benim dediklerim olursa maliyetim 8.5k eğer sizin istediğinizi alırsam 10.5k gibi bir rakam oluyorum bütçem de kısıtlı ondan o 3 anakart üstünde durdum. Siz olsanız benim söylediğim anakartlardan hangisini tercih ederdiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom