yapıcağım ztnRami çift kanal 16 GB yaparsanız sizin için iyi daha iyi olur
sistemin altyapısı iyi olsun dedim ve ileri dönük bi sistem olsun istedim ram alırım sonradan sıkıntı yokBu sisteme o kasa ve PSU fazla gelmiş, kasayı düşürüp 8 gb daha RAM ekleseydin keşke
yapılıcak takviyegüzel sistem . ileride takviye yaplıacaksa tabi.
Valla bana kalırsa B450 chipsetli anakartların en kötüsü. Çünkü 4 pin CPU ek güç girişi var ve VRM'leri bayağı kötü. B450M-K'dan da kötü VRM'leri.ne gibi yazık olmuş acaba çokmu kötü bi anakart
Hocam BMW ye Tofaş motoru takmış gibi bir şey olmuş sizinkiöle
yapıcağım ztn
ne gibi sıkıntı çıkarır sizceValla bana kalırsa B450 chipsetli anakartların en kötüsü. Çünkü 4 pin CPU ek güç girişi var ve VRM'leri bayağı kötü. B450M-K'dan da kötü VRM'leri.
Sizin yerinizde olsaydım en azından 1050ti yi satıp rx 570 ya da 1650s alırdımYeni PC aldım 3saat önce itopyadan
Sizce Nasıl
Ryzen 5 3600
Msi b450m A pro max
8Gb corsair RAM
Cooler Master MasterBox MB511 Argb 650w 80Plus
500GB WD Blue Sata SSD
Ekran Kartım bende vardı Gtx 1050ti biliyorum r5 3600e göre düşük kaldı ama 2 3 sene sonra değişeceğim lütfen anlayın beni
aslında b450m s2h alıcaktım ama gigabyte anakart istemedim şahsenValla bana kalırsa B450 chipsetli anakartların en kötüsü. Çünkü 4 pin CPU ek güç girişi var ve VRM'leri bayağı kötü. B450M-K'dan da kötü VRM'leri.
İnşallahHayırlı olsun kankam şimdiden. Yükseltme sonrası tam bir kız arkadaş edasında hoş vakitler geçirebilirsiniz
en kötü 1sene sonra satarım belki şuanlık 1050ti yetiyor banaSizin yerinizde olsaydım en azından 1050ti yi satıp rx 570 ya da 1650s alırdım
Hayırlı olsun güle güle kullan.aslında b450m s2h alıcaktım ama Gigabyte anakart istemedim şahsen
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
en kötü 1sene sonra satarım belki şuanlık 1050ti yetiyor bana
Sıkıntı çıkartmaz ama iyi olması çok daha iyi.bana
ne gibi sıkıntı çıkarır sizce
İyi de sırf markaya göre anakart alınmaz, onun dengi B450M S2H değil ki?aslında b450m s2h alıcaktım ama Gigabyte anakart istemedim şahsen
ekran kartım msi diye anakartımda msi olsun istedim Overclock fln yapmıycağım beni götürürmüSıkıntı çıkartmaz ama iyi olması çok daha iyi.
İyi de sırf markaya göre anakart alınmaz, onun dengi B450M S2H değil ki?
Teşekkür ederim dostumHayırlı olsun güle güle kullan.
ram mhz desteği olarak msi daha iyi 4133mhz e kadar ram destekliyor s2h ise max 3600mhz sizce az değilmiSıkıntı çıkartmaz ama iyi olması çok daha iyi.
İyi de sırf markaya göre anakart alınmaz, onun dengi B450M S2H değil ki?