Sistem özelliştirme önerisi

engin147

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
10000
iyi günler arkadaşlar şu an elime biraz nakit para geçti bunu sistemimdeki bi parçamı yükseltmek istiyorum sizce hangi parçayı yükseltsem daha çok performans alırım hız ve akıcılık olarak

Sistem özelliklerim:
Anakart: Asus B650M-R
İşlemci: Amd Ryzen 5 7500F
Ekran Kartı: Zotac 5060ti 16gb twin edge
Ram: Patriot Venom 16x2 32Gb
M2 Ssd: Msi Spatium M450 500GB
Psu: Fsp Vita GM 850w 80+Gold Modüler
İşlemci Soğutucu:Deepcool AK400 digital

bu şekilde sistem özelliklerim bunların arasından hangisini yükseltsem daha iyi olur performans için genel kullanımda...

iyi günler arkadaşlar şu an elime biraz nakit para geçti bunu sistemimdeki bi parçamı yükseltmek istiyorum sizce hangi parçayı yükseltsem daha çok performans alırım hız ve akıcılık olarak

Sistem özelliklerim:

bu şekilde sistem özelliklerim bunların arasından hangisini yükseltsem daha iyi olur performans için genel kullanımda...
Sıcak fırsatları takip et düşecek olan 2 tb m2yiye yapış yeterli olur m2nin hızı düşük ve boyutu onu yenile ama bu bütçe ilede gidip 1 tb alma kampanya kovala

Sıcak fırsatları takip et düşecek olan 2 tb m2yiye yapış yeterli olur m2nin hızı düşük ve boyutu onu yenile ama bu bütçe ilede gidip 1 tb alma kampanya kovala
depolama şu an yetiyo hocam bana çok fazla oyun oynamıyorum zaten toplasan 2 3 tane var onlarda zula csgo ets2 falan yer bile var

depolama şu an yetiyo hocam bana çok fazla oyun oynamıyorum zaten toplasan 2 3 tane var onlarda zula csgo ets2 falan yer bile var
Depolama yetiyorsa sistemde değişecek bir şey yok tek düşük şey o 2k monitörün yoksa 2k monitör al yada rekabetçi oynicam diyorsan yüksek hz 1080pde bakabilirsin 5060ti 1080p kartı

ssd haricinde takviye göremedim

Beyler malum parça fiyatları aldı başını gitti indirim görünce kapmak lazım kaç gündür F/P bir M.2 SSD bakıyordum diğer sitelerde stoklar anında erimiş ama Trendyolda stoklar sağlam hemde fiyatlar baya uyguna alabilincek seviyelerde yani Samsung'un 1TB modelini çok iyi fiyata çektim az önce kargo da yarın geliyormuş sistem toplayacaklar veya parça değiştirmek isteyen varsa bi bakının gezin derim benden size bir dost tavsiyesi

Beyler malum parça fiyatları aldı başını gitti indirim görünce kapmak lazım kaç gündür F/P bir M.2 SSD bakıyordum diğer sitelerde stoklar anında erimiş ama Trendyolda stoklar sağlam hemde fiyatlar baya uyguna alabilincek seviyelerde yani Samsung'un 1TB modelini çok iyi fiyata çektim az önce kargo da yarın geliyormuş sistem toplayacaklar veya parça değiştirmek isteyen varsa bi bakının gezin derim benden size bir dost tavsiyesi
ne kadara ne aldın?

Sistem özelliklerim:

2-4tb ssd al 2. slotu var b650mr nin. 7800x3d geçmeye bütçen varsa 7800x3d geç tabii.

ne kadara ne aldın?
hocam 1 tb pro modeli 7450/6900 mb olanı 10.7 ye düşürdüm almışken tekte alayım dedim sepette indirim oluyor hatta taksit felan muhabbetide var bildiğim kadarıyla peşin fiyatına 9 taksit felanda oluyor. hani aylık 1200 mü ne oluyor hesaba vurduğun zaman ayda 1000 lira nerelere gitmiyor ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,842
Üyeler
190,651
Son üye
grandem
Geri