BALANCE
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oda lambası gibi mübarekYurtta olunca haliyle üç monitörden tek monitöre düşüyoruz .
Alıntıyı görüntüle
Oda lambası gibi mübarekYurtta olunca haliyle üç monitörden tek monitöre düşüyoruz .
Alıntıyı görüntüle
Hocam ana monitördeki wallpaperi atabilir misiniz? Çok hoşuma gitti.
wallpaper engine kullanarak çektim o fotoğrafı.Hocam ana monitördeki wallpaperi atabilir misiniz? Çok hoşuma gitti.
hocam editör ve tasarımcı olarak çalışıyorum,ama işte iş olmuyor çoğu günüm iş aramakla geçti yok işte yok.Sanırım nasip olmayacak.Ben hayattan ümidi kestim artıkAllah bereket versin kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne Kadar Çalıştınız ? ve çalıştığınız yerden aylık ne kadar aldınız ?
Kardeşim ben kendi sistemimi tekstilde çalısarak topladım. 6 ay boyunca çalıştım. her ay bellı bir parçasını alarak bitirdim.hocam editör ve tasarımcı olarak çalışıyorum,ama işte iş olmuyor çoğu günüm iş aramakla geçti yok işte yok.Sanırım nasip olmayacak.Ben hayattan ümidi kestim artık
Okulda var.Kardeşim ben kendi sistemimi tekstilde çalısarak topladım. 6 ay boyunca çalıştım. her ay bellı bir parçasını alarak bitirdim.
Editörlük ve Tasarımcılık güzel bir meslek fakat 1 gün olur 3gün iş olmassa tabikide hedefinize ulaşamassınız.
Aylık bellı veya sabit bir gelirin olucak o geliri köşeye atıcaksın ki buda sana + kazandırsın . Aksine tabikide zor anlayabılıyorum sıkıntınızı. Okulunuz varsa tabi bu dedıklerım biraz daha zor.
Bi ısırık alabilir miyim
Ben de spec delta kullanıyomBende dahil niye herkes SPEC-Delta RGB kullanıyor la
4800 saat CSGOBilgisayarım yok