Neler Yeni

SİSTEM SİPARİŞ ETTİM KAÇ FPS ALIRIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Gündoğdu
Ryzen5 7500F
Asus GeForce 4070
2*16 6400 MHz 32 cl lexar ram

Valorant, Lol gibi fps oyunları oynuyorum. Böyle bir sistem sipariş ettim dostlar.. kaç fps alırım bu sistemin performans videoları var ama bu oyunları denememişler, sisteme sahip olan veya bilen varsa cevaplayabilir mi teşekkürler..

NOT: FM 2024 oynuyorum iyi performans alabilir miyim? Büyük database ile oynayabilir miyim?

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Renas Doğan
Hocam bu saydığınız oyunları oynarken sisteminiz yorulmaz bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu saydığınız oyunları oynarken sisteminiz yorulmaz bile.
Biraz korkum hazır sistemler satıyorlar öyle sipariş verdim ama uyumsuzluk sorunu olur mu? Sistem performansı düşük olur mu sizlerle onları tartışmak için.. adam iyi sistem dizmiş ama 100-200 fps alıyor benim sistemimde o uyumsuzluk var mı diye sormak istedim.. teşekkürler :)

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
o aldığınız ekran kartıyla işlemci bu oyunları oyundan bile saymaz.
ne kadara topladınız?

zukaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yağız Ali Akman
bileşenler gayet iyi anakart nedir hocam?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,865
İsim
Orkun
Ryzen5 7500F
Asus GeForce 4070
2*16 6400 MHz 32 cl lexar ram

Valorant, Lol gibi fps oyunları oynuyorum. Böyle bir sistem sipariş ettim dostlar.. kaç fps alırım bu sistemin performans videoları var ama bu oyunları denememişler, sisteme sahip olan veya bilen varsa cevaplayabilir mi teşekkürler..

NOT: FM 2024 oynuyorum iyi performans alabilir miyim? Büyük database ile oynayabilir miyim?
Minimum 500 görmen lazım bu sistem ile

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

zukaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yağız Ali Akman
Anakartımız Asus prime b650M olması gerek hocam
gayet mantıklı bilinçli toplanmış hocam saydığınız oyunlar sistemi gıdıklamaz bile tavsiyem rdr tlou gibi hikaye oyunları oynamanız sonuna kadar zevkini çıkarırsınız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
Anakartımız Asus prime b650M olması gerek hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran ile birlikte 42 ye denk geldi hocam.. 38 civarı bir şey saf sistem
hayırlı olsun hocam uzun süre götürür sizi.
çok verdin, şu kötü, şu yetersiz yazanlar illaki olacaktır. kulak asmayın gayet güzel sistem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Öncelikle hayırlı olsun.

Bahsettiğiniz oyunlar sistemi gıdıklamaz bile. Modern oyunlarda dahi bana mısın demez. Monitör çözünürlüğünü yazmamışsınız ama 1080p'de oynayacağınızı varsayar isek deyim yerindeyse cayır cayır FPS alırsınız bu sistemde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Gündoğdu
gayet mantıklı bilinçli toplanmış hocam saydığınız oyunlar sistemi gıdıklamaz bile tavsiyem rdr tlou gibi hikaye oyunları oynamanız sonuna kadar zevkini çıkarırsınız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Daha güzellerinin sizi bulması dileğiyle..

hayırlı olsun hocam uzun süre götürür sizi.
çok verdin, şu kötü, şu yetersiz yazanlar illaki olacaktır. kulak asmayın gayet güzel sistem.
Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Piyasaya pek hakim değilim fiyat olarak ama sorun olmaz para konusu.. sadece performans versin kardeşimi mutlu etsin yeterli.. saygılar teşekkürler :)

Öncelikle hayırlı olsun.

Bahsettiğiniz oyunlar sistemi gıdıklamaz bile. Modern oyunlarda dahi bana mısın demez. Monitör çözünürlüğünü yazmamışsınız ama 1080p'de oynayacağınızı varsayar isek deyim yerindeyse cayır cayır FPS alırsınız bu sistemde.
Maalesef onda biraz kötü gibi hissettim. Dediğim gibi bilgisayar piyasasından hiç anlamadığım için sitenin önerdiği ekranı aldım. Toplu gelmesini istedim biraz da.. 2k ya uygun sistem falan dediler ama ben Asus tog vg249q3a gibi bir monitör almışım..

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

zukaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yağız Ali Akman
Daha güzellerinin sizi bulması dileğiyle..

Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Piyasaya pek hakim değilim fiyat olarak ama sorun olmaz para konusu.. sadece performans versin kardeşimi mutlu etsin yeterli.. saygılar teşekkürler :)

Maalesef onda biraz kötü gibi hissettim. Dediğim gibi bilgisayar piyasasından hiç anlamadığım için sitenin önerdiği ekranı aldım. Toplu gelmesini istedim biraz da.. 2k ya uygun sistem falan dediler ama ben Asus tog vg249q3a gibi bir monitör almışım..
monitor sıkıntılı serilerden hocam bende de aynısı var umarım sıkıntı cıkarmaz.

Top Bottom