Neler Yeni

Sistem Sonunda Geldi[08.11.2022 Güncelleme]

Hanaz

80+ Gold
Evet 10 günün ardından hazır sistemi teslim aldım bugün. Gaming gen üzerinden aldım ve çok yavaş işledi süreç...

Kutular fiziksel olarak gayet sağlam görünüyor. Ekran kartı demonte geldi fakat test yaptılar sanırsam ekran kartı kutusunun 1 tarafındaki bant açıktı çünkü.Kutuların üzerinde S/N ile siteleri üzerinden kontrol yaptırdım garanti sürelerinde bir sıkıntı görünmüyor.

Bugün maalesef kuramayacağım çünkü klavyem ve sıvı soğutucu pazartesi gelecek. Evde sadece montaj kontrolü ve deformasyon olup olmadığına bakabilirim. Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim dostlar(y)

İ5 12400F
16GB DDR4 RAM
B660M-E D4 ASUS TUF ANAKART
ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti
ASUS ROG STRIX 750W GOLD PSU
Kingston 1 TB KC3000 Gen 4 SSD 7000/6000
ASUS TUF GT301 KASA ( Air Blazer 120R ARGB Egzoz Fan)
DeepCool Castle EX ARGB 240mm AIO

MSİ 2K 165Hz Quantum DOT 1ms Rapid IPS 27'' Monitör

Alıntıyı görüntüle
Garanti testimi var sitenin linki varmı bende bakayım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,717
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
H.o baba güle güle güle kullan Asus Rog parçaları olduğu için Sistem biraz tuzlu olsa gerek hazır sisteme göre

AsH00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mert
Evet 10 günün ardından hazır sistemi teslim aldım bugün. Gaming gen üzerinden aldım ve çok yavaş işledi süreç...

Kutular fiziksel olarak gayet sağlam görünüyor. Ekran kartı demonte geldi fakat test yaptılar sanırsam ekran kartı kutusunun 1 tarafındaki bant açıktı çünkü.Kutuların üzerinde S/N ile siteleri üzerinden kontrol yaptırdım garanti sürelerinde bir sıkıntı görünmüyor.

Bugün maalesef kuramayacağım çünkü klavyem ve sıvı soğutucu pazartesi gelecek. Evde sadece montaj kontrolü ve deformasyon olup olmadığına bakabilirim. Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim dostlar(y)

İ5 12400F
16GB DDR4 RAM
B660M-E D4 ASUS TUF ANAKART
ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti
ASUS ROG STRIX 750W GOLD PSU
Kingston 1 TB KC3000 Gen 4 SSD 7000/6000
ASUS TUF GT301 KASA ( Air Blazer 120R ARGB Egzoz Fan)
DeepCool Castle EX ARGB 240mm AIO

MSİ 2K 165Hz Quantum DOT 1ms Rapid IPS 27'' Monitör

Alıntıyı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun dostum. Gaming gen yakın tarihte benide uğraştırdı. 2 haftada zor aldım sistemi. Ekran kartı dediğin gibi geldi bana da. Kasanın arka kapağını tam takamamışlardı. Rezalet bir kablolama yapıldığı için kapak kapanmıyordu resmen. Bende kendim söküp yaptım şuan çiçek gibi çalışıyor makine. İnşallah sende uzun süre kazasız belasız kullanırsın.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Hayirli olsun

Top Bottom