Sırf şu 240 fps alamaz dedin diye cs go indiriyorum. Kullandığın ayarları ve CFG bana atarmısın. Direk senin ayarlarında deneyeyim ne kadar alıyorum. 5600 ve RTX 3060ti ile.
Sırf şu 240 fps alamaz dedin diye cs go indiriyorum. Kullandığın ayarları ve CFG bana atarmısın. Direk senin ayarlarında deneyeyim ne kadar alıyorum. 5600 ve RTX 3060ti ile.
Hocam sen cevapları okuduğuna emin misin? 240 fps alamaz demedim stabil olarak alamaz dedim özellikle de stabili tırnak içine aldım tabi ki deneyebilirsin avg fps lower fps upper fps değerlerini gösteren bir programda kullanırsan lower fps ini görürsün daha önce kullandım bu işlemciyi oradan biliyorum.
Hocam sen cevapları okuduğuna emin misin? 240 fps alamaz demedim stabil olarak alamaz dedim özellikle de stabili tırnak içine aldım tabi ki deneyebilirsin avg fps lower fps upper fps değerlerini gösteren bir programda kullanırsan lower fps ini görürsün daha önce kullandım bu işlemciyi oradan biliyorum.
Tamam dostum stabil dedin. Ne demek olduğunu biliyorum. Senin anlaman için sanırım senin kullandığın tırnak içindeki kelimeleri tekrar sana yazmam gerekiyor sanırım. Ben seni gayet iyi anlıyorum ama sen beni anlamıyorsun sanırım. Bak tek tek anlatıyorum az önce RX 6800 vs RTX 3060ti olayını da anlamadın sanırım oradaki olayda FPS oyununda ikisi arasındaki farkı göstermek. Senin dediğin gibi ''İŞLEMCİ AĞIRLIKLI'' oyunlarda sadece işlemcinin öneminin o kadar çok olmadığını göstereyim sana diye söylemiştim. Bu arada burayı düzelteyim. Yakın güçlerdeki 2 işlemciden bahsediyorum. Sanırım ama benim anlamadığımı düşünüp bana başka şeyler yazdın. Oradaki amaç buydu. Buradaki işlemciyi denememin amacıda 12400f ile 5600 CS go da çok farklı değiller hatta ben bir tık daha iyi diye biliyorum ona bakıcam. Stabil 240 üzeri alıyor mu ? RX 6800 ile RTX 3060ti farkı nedir ? 2 testle senin ayarlarında CSGo'daki FPS lere bakıcam işte. Şimdi anlatabildim sanırım. Kısa kısa yazıyorum alamaz demedim stabil olarak alamaz dedim diye beni düzeltiyorsun. Anlarsın diye kısa yazıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600 ün neden 12400f ten daha iyi olduğunu düşündüren şey ise ön belleği o yüzden CS:Go testine bakmak istiyorum. Önbellek csgo da çok fark ettiriyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani uzun lafın kısası. Buradaki olay. Bak kartlar hemen hemen bahsettiğimiz kartlar ile aynı ve testin yüklenme tarihi güncel. O yüzden bu videoyu tercih ettim. En güncel bu vardı. Videoda kullanılan RTX 3080 i RX 6800 olarak düşün hemen hemen aynı FPS leri verecek. Videodaki RX 6650XT yide RTX 3060ti gibi düşün. 12400f ve 5600 arasındaki fark bu. Ne kadar doğru ona kesin bir şey diyemem ama anlık kanıt atabileceğim video buydu.
5600 ün neden 12400f ten daha iyi olduğunu düşündüren şey ise ön belleği o yüzden CS:Go testine bakmak istiyorum. Önbellek csgo da çok fark ettiriyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Ben 12400f in 5600x ten bile her türlü daha yüksek fps alacağını teyit ederim sana cs:go için çünkü çok fazla makina kullandım tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu cs:go bu ayarlarda ekran kartının %50 sini falan anca kullanıyordur. Bu arada benim anlamam değil sorun senin anlamaman yada tam okumaman çünkü ben denedim ve dm sunucularında fps im 250 lere düşüyor 5600 daha düşük fps veriyor 200 lere düşer diyorum sen 240 fps nasıl alamaz diyosun eğer anlayıp nasıl stabil 240 ve üstü alamaz diye düşünüyorsan öyle yazmanı beklerdim çünkü önceki cevaplarında da ben 3060 la 6800 ü karşılaştırmamışken sen karşılaştırıyormuşum gibi bir fikir beyan ettin ve üstüne gittin bundan olabilir.
Ben 12400f in 5600x ten bile her türlü daha yüksek fps alacağını teyit ederim sana cs:go için çünkü çok fazla makina kullandım tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu cs:go bu ayarlarda ekran kartının %50 sini falan anca kullanıyordur. Bu arada benim anlamam değil sorun senin anlamaman yada tam okumaman çünkü ben denedim ve dm sunucularında fps im 250 lere düşüyor 5600 daha düşük fps veriyor 200 lere düşer diyorum sen 240 fps nasıl alamaz diyosun eğer anlayıp nasıl stabil 240 ve üstü alamaz diye düşünüyorsan öyle yazmanı beklerdim çünkü önceki cevaplarında da ben 3060 la 6800 ü karşılaştırmamışken sen karşılaştırıyormuşum gibi bir fikir beyan ettin ve üstüne gittin bundan olabilir.
Yok hala anlamıyorsun. Ben yazdıklarını tamamen okuyorum da sana kendimi anlatamıyorum sanırım. Neyse senin eşeğin k.nck olsun dostum. Daha uğraşmak istemiyorum.
Ben sistemimi önerdim dostum. Bu bütçeye alabileceğin en iyi sistem o. FPS oyunu için işlemciyi ne kadar yüksek tutarsan tut. Sonuç değişmez. Ekran kartı güçlü olan sistem her zaman daha iyi FPS verir.
Yani uzun lafın kısası. Buradaki olay. Bak kartlar hemen hemen bahsettiğimiz kartlar ile aynı ve testin yüklenme tarihi güncel. O yüzden bu videoyu tercih ettim. En güncel bu vardı. Videoda kullanılan RTX 3080 i RX 6800 olarak düşün hemen hemen aynı FPS leri verecek. Videodaki RX 6650XT yide RTX 3060ti gibi düşün. 12400f ve 5600 arasındaki fark bu. Ne kadar doğru ona kesin bir şey diyemem ama anlık kanıt atabileceğim video buydu. Alıntıyı görüntüle
Dostum 1 sene önceki videoyu atma bana. Sana özellikle yakın tarihli video attım. Ne kadar doğru olduğu tartışılır ama en yakın tarihli video buydu diye de belirttim. Dediğim gibi daha tartışmak istemiyorum. Sen bildiklerinle yaşa bende bildiklerimle yaşayayım. Hadi iyi forumlar sana.
Ben sistemimi önerdim dostum. Bu bütçeye alabileceğin en iyi sistem o. FPS oyunu için işlemciyi ne kadar yüksek tutarsan tut. Sonuç değişmez. Ekran kartı güçlü olan sistem her zaman daha iyi FPS verir.
Dostum 1 sene önceki videoyu atma bana. Sana özellikle yakın tarihli video attım. Ne kadar doğru olduğu tartışılır ama en yakın tarihli video buydu diye de belirttim. Dediğim gibi daha tartışmak istemiyorum. Sen bildiklerinle yaşa bende bildiklerimle yaşayayım. Hadi iyi forumlar sana.
Burada ki farkın RTX 3090 olduğunu biliyorsundur sanırım. 12400f genel anlamda daha güçlü işlemci olduğu için. RTX 3090'ı Ryzen 5 5600 e göre daha iyi besler. FPS farkının bir kısmı buradan kaynaklı. Bu videoda RTX 3060 veya RTX 3060ti olsaydı sonuç böyle olmazdı. Yada RX 6800 olsaydı yine sonuç böyle olmazdı.