Sistem tetik almıyor

Reaksiyon skoru
4
Hocam pc açıkken led kablosunu çıkartmaya çalıştım sistem kapandı şimdi açılmıyor ne olmuş olabilir, psuyu manuel çalıştırdım sorun psuda değil anakart manuel olarak bile tetik almıyor ama usb portlarına ve ekran kartına güç geliyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim var mı başına gelen

cmos reset yap öyle dene

Bios pilini çıkartıp taktım fakat yinede işe yaramadı
öyle değil jumper yerlerini değiştirerek yapılan resetten bahsediyorum , olmazsa pc içindeki artık elektriği boşaltın

öyle değil jumper yerlerini değiştirerek yapılan resetten bahsediyorum , olmazsa pc içindeki artık elektriği boşalt
öyle değil jumper yerlerini değiştirerek yapılan resetten bahsediyorum , olmazsa pc içindeki artık elektriği boşaltın
jumperı değiştirip denedim olmadı cmos sıfırladım yinede olmadı hocam bios flashbackde çalışmıyor maalesef ama usbyi okuyor ilk defa böyle bir şey görüyorum var mıdır başka çözüm önerisi

Hocam pc açıkken led kablosunu çıkartmaya çalıştım sistem kapandı şimdi açılmıyor ne olmuş olabilir, psuyu manuel çalıştırdım sorun psuda değil anakart manuel olarak bile tetik almıyor ama usb portlarına ve ekran kartına güç geliyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim var mı başına gelen
Hocam 4 Pin Ve 24 Pin Kablolarını Çıkar Tak Yap .

Corsair rm750e 80+ gold psu manuel olarak çalışıyor anakarta güçde geliyor ama sistem tetik almıyor maalesef
Anakart Kısa Devreye Düşmüş Olabilir Hocam .

Veya 4 Pin Kısmını Yanlış Veya Ters Takmış Olabilirsin .

Bende kısa devreden şüphelendim 4 pin kısmının girişi 1 tane hocam keşke öyle olsa sanırım kısa devre yedi anakart allahtan garantisi var
Hayır Demek İstediğim Şey 4 Pin Kısmında Tırnak Varya Tırnaklar Denk Değilse Sıkıntı Yani Delikler Uysa Bile Açmaz .

Geri