Topraksizaga
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 30001
Arkadaşlar merhaba ben pc toplamayı düşünüyorum fakat uyumla alakalı biraz tedirginim işin ehli arkadaşlardan cevap ve tavsiyeler bekliyorum
Aldığım parçalar
1-KASA =. Asus gt502 s
2-İŞLEMCİ= ryzen 7 7800x3d
3- ANAKART= Asus Rog Strix X670E-A Gaming Wifi Amd X670E Am5 6400 Ddr5 Gaming Anakart (Rog Strix X670E-A Gaming Wifi)
4-RAM= lencer 32 gb 6400 mhz ddr5 ram
5- SSD= Samsung 980 pro m2 dahili 1 TB
ŞİMDİ SORULARIM ŞUNLAR
1-bu kasaya ve işlemciye uyumlu 360 sıvı soğutma önerisi (f/p olsa iyi olur)
2-hangi ekran kartını almalıyım
(Oyunlarda 100 fps altına düşsün istemem)
3- power supply de bilgim fazla olmadığı için kararsız kaldım uyum sorunu oluyormu power larda bilemedim almayı düşündüğüm power supply de paylaşıyorum altta eğer bu sisteme uyuyorsa bilgi verirseniz sevinirim
ASUS ROG Strix 850W White Edition PSU, Power Supply (ROG heatsinks, Axial-tech fan design, dual ball fan bearings, 0dB technology, 80 PLUS Gold Certification, fully modular cables, 10-year warranty)
https://amzn.eu/d/2sIk4a6
BUNUDA BELİRTİYİM BEN RENDER YAYINCILIK GİBİ İŞLERLE UĞRAŞMIYORUM BENİM TAMAMEN OYUN OYNAMAK ONA GÖRE TAVSİYE VERİRSENİZ SEVİRİM
Biraz UZUN OLDU ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN
Aldığım parçalar
1-KASA =. Asus gt502 s
2-İŞLEMCİ= ryzen 7 7800x3d
3- ANAKART= Asus Rog Strix X670E-A Gaming Wifi Amd X670E Am5 6400 Ddr5 Gaming Anakart (Rog Strix X670E-A Gaming Wifi)
4-RAM= lencer 32 gb 6400 mhz ddr5 ram
5- SSD= Samsung 980 pro m2 dahili 1 TB
ŞİMDİ SORULARIM ŞUNLAR
1-bu kasaya ve işlemciye uyumlu 360 sıvı soğutma önerisi (f/p olsa iyi olur)
2-hangi ekran kartını almalıyım
(Oyunlarda 100 fps altına düşsün istemem)
3- power supply de bilgim fazla olmadığı için kararsız kaldım uyum sorunu oluyormu power larda bilemedim almayı düşündüğüm power supply de paylaşıyorum altta eğer bu sisteme uyuyorsa bilgi verirseniz sevinirim
ASUS ROG Strix 850W White Edition PSU, Power Supply (ROG heatsinks, Axial-tech fan design, dual ball fan bearings, 0dB technology, 80 PLUS Gold Certification, fully modular cables, 10-year warranty)
https://amzn.eu/d/2sIk4a6
BUNUDA BELİRTİYİM BEN RENDER YAYINCILIK GİBİ İŞLERLE UĞRAŞMIYORUM BENİM TAMAMEN OYUN OYNAMAK ONA GÖRE TAVSİYE VERİRSENİZ SEVİRİM
Biraz UZUN OLDU ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN