Neler Yeni

Sistem toplayacağım ama montajdan korkuyorum.

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
PC Toplama sihirbazlarında montaj ve test hizmeti olduğu için ayrı ayrı sitelerden parçalar alamıyorum çünkü montaj yapmayı bilmiyorum. Aslında bana zor gelen kısım kablo montajı ve hangi vida nereye yerleştirilecek konusu. Eğer bir şeyi yanlış yaparsam aldığım parçaların çöp olmasından korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

NOT: Donanım Arşivi YouTube kanalının videolarını izledim ama hem benim alacağım bileşenler farklı olacak hem de kablolama ve vidalama işlemleri bence detaylı değil.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
PC Toplama sihirbazlarında montaj ve test hizmeti olduğu için ayrı ayrı sitelerden parçalar alamıyorum çünkü montaj yapmayı bilmiyorum. Aslında bana zor gelen kısım kablo montajı ve hangi vida nereye yerleştirilecek konusu. Eğer bir şeyi yanlış yaparsam aldığım parçaların çöp olmasından korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

NOT: Donanım Arşivi YouTube kanalının videolarını izledim ama hem benim alacağım bileşenler farklı olacak hem de kablolama ve vidalama işlemleri bence detaylı değil.
direk montajlı hazır sistem al :D olabilir yani korkman ben de montajlı aldım senin gibi düşündüğüm için :)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

ZXCV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Mert Doğan
Hazır sistem al bende çok çok korkuyordum hazır sistem alcam inşallah

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
montaj videoları var
o da olmaz diyorsan hazır sistem al özelleştirme yaparak

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer

bende senin gibiyim anlamadıgın işlere burnunu sokma bence parçalarını al bi tane bilgisayarcıya götür toplarlar senin için alıcaklarıda max 20 tl

OnderKlyc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Önder KALAYCI
Ben de korkuyordum. Hazır sistemi özelleştirerek aldım. İtopyadan aldım, kablolaması ve sistem montajı da gayet güzeldi.

SleepyCat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Rüzgar Cengiz

Hazır sistemi istediğin gibi özelleştirip alabilirsin.

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
Bir ton montaj videosu var onları izleyerek yapabilirsiniz.
youtube da montaj videoları var
Kablolamaları ve hangi vidanın nereye yerleştirileceğini detaylı bir şekilde anlatan bir video varsa paylaşmanızı isterim...

Ben de korkuyordum. Hazır sistemi özelleştirerek aldım. İtopyadan aldım, kablolaması ve sistem montajı da gayet güzeldi.
montaj videoları var
o da olmaz diyorsan hazır sistem al özelleştirme yaparak
Hazır sistem al bende çok çok korkuyordum hazır sistem alcam inşallah
Hazır sistem almayı düşünebilirsin.
direk montajlı hazır sistem al :D olabilir yani korkman ben de montajlı aldım senin gibi düşündüğüm için :)
Hazır sistemlerde istediğim özelliklerde bütçemi aşıyor. Hem de sonradan sistem içinde güncelleme (SSD ilavesi, ekran kartı değişimi vs.) yapılamayacağı için hazır sistemlerden kaçıyorum.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Kablolamaları ve hangi vidanın nereye yerleştirileceğini detaylı bir şekilde anlatan bir video varsa paylaşmanızı isterim...

Hazır sistemlerde istediğim özelliklerde bütçemi aşıyor. Hem de sonradan sistem içinde güncelleme (SSD ilavesi, ekran kartı değişimi vs.) yapılamayacağı için hazır sistemlerden kaçıyorum.
Hazır sistemlerde sonradan içinde güncelleme yapabiliyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,001
Üyeler
164,591
Son üye
Özgür0671
Top Bottom