Sistemi komple kapat. PSU kablosunu çıkart. RAM'leri tak çıkar yap.Arkadaşlar r5 3600 vardi bende, biosu Update edip 5600x taktim, suan hersey calisiyor ama goruntu yok monitor deki isaretledigim yer yanıp yanip sonuyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hemen deniyorumSistemi komple kapat. PSU kablosunu çıkart. RAM'leri tak çıkar yap.
Şimdi tekrardan takın RAM'leri ve sistemi çalıştırın.Hemen deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasanin elektrikle baglantisini komple kestim ve ramleri çıkarttim
Y tuşuna bas.
Şimdi ne ekranı geldi? Sistem açıldı mı? Yoksa BİOS'a mı attı?Bastım
Y tuşuna bas.
Kapattı acti ve Windows um geldi hemenŞimdi ne ekranı geldi? Sistem açıldı mı? Yoksa BİOS'a mı attı?
Önemli değil hocam seni şu konu hakkında da bildireyim senin bu anakartta Secure Boot sorunu var. Şuan Windows 10 kullanıyorsun, bir problem yaratmaz ama Windows 11'e geçip bu Secure Boot ayarını BİOS'tan aktif edersen anakartının garantilik olma durumu olabilir. (Herkeste olmuyor bu sıkıntı.)Alıntıyı görüntüle
Windows uma kavustum cok teşekkür ediyorum Emre, en iyi cevap olarak bildiriyorum
Windows 11 sevmiyorum Allah'tan, anlık deprem oluyor, en iyi cevap bildirdim cok teşekkürler kendinize iyi bakınÖnemli değil hocam seni şu konu hakkında da bildireyim senin bu anakartta Secure Boot sorunu var. Şuan Windows 10 kullanıyorsun, bir problem yaratmaz ama Windows 11'e geçip bu Secure Boot ayarını BİOS'tan aktif edersen anakartının garantilik olma durumu olabilir. (Herkeste olmuyor bu sıkıntı.)