Neler Yeni

SİSTEM UYUMLULUK VE MONTAJ

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mustafa VURAL
Merhaba arkadaşlar öncelikle size topladığım sistemin uyumluluğunu sormak isterim
İşlemci: Intel Core i5-13600KF
Anakart: Asus ROG Strix B760-G DDR5
RAM: Kingston Fury Beast RGB 32 GB (16x2) 6000 MHz CL40
Ekran Kartı: Gıgabyte RTX 4070 Gaming OC
SSD: Samsung 1 TB 990 Pro
Sıvı Soğutucu: Deepcool lt720 360mm
Kasa: Thermaltake S200 TG 650w ATX
Sistem parçaları uyumlu mu ?

Bu sistemin montajını yapacak İstanbul'da yaşayan birine ihtiyacım var. Özellikle kablo düzeni ve montajdan iyi anlayan birine ihtiyacım var. Şimdiden yardımcı olacak kişiye çok teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eray YAVUZ
Merhaba arkadaşlar öncelikle size topladığım sistemin uyumluluğunu sormak isterim
İşlemci: Intel Core i5-13600KF
Anakart: Asus ROG Strix B760-G DDR5
RAM: Kingston Fury Beast RGB 32 GB (16x2) 6000 MHz CL40
Ekran Kartı: Gıgabyte RTX 4070 Gaming OC
SSD: Samsung 1 TB 990 Pro
Sıvı Soğutucu: Deepcool lt720 360mm
Kasa: Thermaltake S200 TG 650w ATX
Sistem parçaları uyumlu mu ?

Bu sistemin montajını yapacak İstanbul'da yaşayan birine ihtiyacım var. Özellikle kablo düzeni ve montajdan iyi anlayan birine ihtiyacım var. Şimdiden yardımcı olacak kişiye çok teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.
Selam,

Parçalar uyumlu ve güzel tercih yalnız power supplyi biraz güçlü tutardım yerinde olsam.

İstanbulda ikamet ediyorsun ücretsiz montaj desteği var neden itopyayı tercih etmiyorsun çok mu fiyat farkı çıkıyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mustafa VURAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam,

Parçalar uyumlu ve güzel tercih yalnız power supplyi biraz güçlü tutardım yerinde olsam.

İstanbulda ikamet ediyorsun ücretsiz montaj desteği var neden itopyayı tercih etmiyorsun çok mu fiyat farkı çıkıyor ?
Hocam parçalar faklı platformlardan alındı sadece kasa itopyadan alınacak. O yüzden montaj işi bana kalıyor maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,349
Üyeler
172,819
Son üye
efecolakk
Top Bottom