Sistem ve ekipman dahil 60k bütçeye ne alabiliriz?

Alkameturkes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
Bütçe
60000
Arkadaşlar merhaba.
Bütçemiz 60k kasa, monitör, klavye, mouse, mousepad ve kulaklık alacağız.
Taksitsiz direk peşin alınacak. Kasaya 40-45 monitöre 8-10 geriye kalan parçalara da 5-8k arası para ayırdık.
Sistemi amd işlemci ve ekran kartı olabilir daha uygun fiyatlı olduğu için.
Monitör 27-32 inç 2k tercihimiz.
Hikayeli, güzel grafikli oyunlar oynayacağız.
Yardımlarınızı rica ediyorum.

VXE R1 Pro
Royal Kludge RK61
HyperX Cloud 3

Bu kasa da hoşuma gitti
VXE R1 Pro
Royal Kludge RK61
HyperX Cloud 3

Hocam işlemcisi daha iyi fakat ekran kartı daha kötü. FPS oyunları oynuyorsanız tercih edilebilir.

Hocam işlemcisi daha iyi fakat ekran kartı daha kötü. FPS oyunları oynuyorsanız tercih edilebilir.
7900gre den bi tık ama 4070 süperden daha kötü değil diye biliyorum. Ben kendi sistemimde 7800xt kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet yer yer bazı oyunlarda 4070s daha iyi ama işlemcinin diğerlerine göre kat kat daha iyi olması tercih noktası gibi geldi

7900gre den bi tık ama 4070 süperden daha kötü değil diye biliyorum. Ben kendi sistemimde 7800xt kullanıyorum.
Nvidia'nın teknolojilerini eklersek daha kötü bir ekran kartı. Ama işlemcileri arasındaki farktan dolayı alınabilir.

1725211899708.png

Bütçeye ve diğer malzemelere göre anakartı güçlendirebilirsiniz. En kötü Biostar B650MP-E iyidir.

Nvidia'nın teknolojilerini eklersek daha kötü bir ekran kartı. Ama işlemcileri arasındaki farktan dolayı alınabilir.

Alıntıyı görüntüle

Bütçeye ve diğer malzemelere göre anakartı güçlendirebilirsiniz. En kötü Biostar B650MP-E iyidir.
Tercihen amdli sistem bakıyoruz. Eyvallah

Evet yer yer bazı oyunlarda 4070s daha iyi ama işlemcinin diğerlerine göre kat kat daha iyi olması tercih noktası gibi geldi
2k'da hikayeli oıyunlar oynayacaksınız kanka.Asıl önemi ekran kartına vermeniz gerek.Amd yazılımlar noktasında son zamanlarda iyi iş çıkarsada hala Nvidia tarafın Dlss ile önde gidiyor.O yüzden 4070S daha iyi bir tercih olabilir.

Geri