oyun bilgisayarı istemiyorum tabi oyun oynayabilsem iyi olur yanibu sisteme öneri
cod serisi olabilir
5k lık laptoba gelirsek oyun laptobu yok o fiyata
5klık ile de her oyunu oynayamazsn diye dusunuyorm
Denedim ama açılmadı5K'ya oyun oynayabileceğin bir laptop bulamazsın, taşımak çok önemli değilse laptop alma.
İşlemcinin 10 yıllık olup, 3GB RAM'in olmasına bakarsak çok da bir şey oynayamazsın. GTA SA indirebilirsin.
açılması lazım benım ki daha da kötüydü ve açıyorduoyun bilgisayarı istemiyorum tabi oyun oynayabilsem iyi olur yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denedim ama açılmadı
legue of legendsoyaya bilirsin bence en düşük ayarlardaSistemimde hangi oyunları oynayabilirim ve yakında yeni laptop alacağım yaklaşık 5K liraya tavsiye verir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Oyun orjinal miydioyun bilgisayarı istemiyorum tabi oyun oynayabilsem iyi olur yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denedim ama açılmadı
ahhh mahalle bilgisayarcıları üzümlü kekimSorun şu bilgisayarı tamire vermiştim AMD Mobility Radeon 5000 series ekran kartını YAKMIŞLAR
o yüzden pek oyun oynayamıyorum.
Bilgisayara GTA Vice city, GTA sa, LoL vb. oyunlar yükledim ve LoL de grafik aygıtı başlatılamadı diye hata aldım diğer oyunlarda ise hiç açılmadı sürekli siyah ekran göz kırpıyorduOyun orjinal miydi