Sistem Yeni Üyelere de Gelsin

Zaten Abdullah abi herkesin alabileceği bir sistem çıkaracak. Üyelere özel sistemi gidip yeni üyeler de alabilirse üye kısıtlaması mantıksız olur.

Ilk defa foruma özel bir sistem çıkacak. Bunu neden bu kadar abarttınız? Sanırsın hep foruma özel yapılıyor.

abartma değil haklı bir istek bu, şu veya bu nedenle forumda etkin olmayıp videolarını kaçırmadan izleyen takip eden birçok kişi var, bunlardan biri de benim. insta paylaşımını görünce hemen üye oldum. ve uzun zamandır yüksek özellikte sistem bekliyorum uygun fiyata. malum dolardan dolayı yaklaşamıyoruz piyasadikilere. 3060TI lı bir sistem beklerken MD3 geldi. tamam bu sistemi de bekleyenler vardır mutlaka ama benim gibi olanlarında sayısı az değildir diye düşünüyorum.

Ya arkadaşlar, hepiniz şu sistem tantanalarına kayıt oldunuz. Çok abartıyorsunuz. Sanki gelecek tüm sistemler üyelere özel olacak. Allah allah... MD3 geliyor, MD serisi her zaman güzel oldu. Bu sefer de güzel olacaktır. Size 1650 verip üyelere özel sistemde 3060ti verecek hali yok. Az mantıklı hareket edin, bekleyin.

hicbir videoyu kaçırmam, forumda da full konuları okurum ama yeni yeni kayıt oldum. senelerdir donanım arsivi takipteyim insta, youtube. Benim alamamam mantıksız gercekten.

Zaten Abdullah abi herkesin alabileceği bir sistem çıkaracak. Üyelere özel sistemi gidip yeni üyeler de alabilirse üye kısıtlaması mantıksız olur.
Adamın hiç bir videosunu kaçırmam sosyal medya dan da yıllardır takip ederim ama buraya yeni üye olduk diye bizimde almamız nası mantıksız olurr.Paramı denkleştirdim zorla bekliyorum 6 7 k arası param var eğer cıkarsa alıcam hemen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,029
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri