Çözüldü✓ Sistem yükseltme/İyileştirme.

Reaksiyon skoru
66
Arkadaşlar sistemimi en ucuz maliyet ile yükseltmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Sistemim şu şekilde;
Anakart: Asus Prime H410M-A 2666
İşlemci: İntel i3 10105F (ryzen 3 4100 den üst)
Ram: 16 gb (8+8) Kingston Fury 3200
Ekran Kartı: AMD Readon 6500XT DUAL OC 4 GB
Depolama: SSD Kioxia 480 GB

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Neden yükseltmeye gerek duydun? oyunlarda fpsin falan mı düşük

Olmasa bu konuyu açma gereği duymam diye düşünüyorum. Saygılar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tek oynadığım oyun CS:GO. Bazı durumlarda Fps'in yetersiz kaldığını hissediyorum. Yeri geliyor 170 civarlarını görüyorum.
CSGO hangi parcaya yönelikse onu güçlendir o zaman ( Ekran kartı, işlemci vb.) ama işlemci yükseltirsin gibi geldi rx 6500xt başka işlemcilerin testlerine bak csgoda

Yanlış Bilgilendirme
İşlemcini değiştirmezsin anakartın desteklemiyor ,ekran kartını değiştirirsen darboğaz yaşarsın,komple sat pcyı

İşlemcini değiştirmezsin anakartın desteklemiyor ,ekran kartını değiştirirsen darboğaz yaşarsın,komple sat pcyı
Anladım kardeş. Okiy :D ( Lütfen bilginiz yoksa yanlış bilgilendirme yapmayın.)

Son düzenleme:
ilk olarak anakartını değiştirebilirsin. keşke 500 seri anakart alsaydın. 11.nesil işlemciyi kullanabilirdin.

Anakartı 10400F,10700F gibi 10. nesil işlemcileri destekliyor. Eken kartı olarak rx 6600 taksa küçük darboğazlar yaşar onun dışında rtx 2060 üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı olmaz

Arkadaşlar sistemimi en ucuz maliyet ile yükseltmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Sistemim şu şekilde;
Anakart: Asus Prime H410M-A 2666
İşlemci: İntel i3 10105F (ryzen 3 4100 den üst)
Ram: 16 gb (8+8) Kingston Fury 3200
Ekran Kartı: AMD Readon 6500XT DUAL OC 4 GB
Depolama: SSD Kioxia 480 GB
Bütçeni söylersen daha çok yardımcı olabiliriz. CS işlemci odaklı oyundur. 4000TL gibi bir bütçen varsa H610+12100F veya R5 5600+B450 anakart iyi olur

Ek olarak SATA ssd'den çıkıp m2 ssd de takılabilir

bi m2 ssd takabilirsin bide işlemcin biraz kötü bi i7 yapabilirsin onu i5 de olabilir 12800 i5 i7 den daha güçlü ama işlemcin o sisteme yetersiz

ilk olarak anakartını değiştirebilirsin. keşke 500 seri anakart alsaydın. 11.nesil işlemciyi kullanabilirdin.
Hocam sistem foruma özel sistem olduğu için kendim toplamadım :). Anlamış değilim forumda YT videosunun altında övgüler yağdırılan sistem daha sonra konu açınca şöyle olsaydı böyle olsaydı diye yorum yapılıyor. Garip insanımız gerçekten.

Olmasa bu konuyu açma gereği duymam diye düşünüyorum. Saygılar.

Hocam tek oynadığım oyun CS:GO. Bazı durumlarda Fps'in yetersiz kaldığını hissediyorum. Yeri geliyor 170 civarlarını görüyorum.
PCL 4.0 desteklemiyor sistemin galiba. Ona odaklanabilirsin. İşlemci ve anakartı PCl 4.0 destekleyen parçalar seçebilirsin

Geri