Neler Yeni

Sistem Yükseltme Tavsiye

VieuX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Birkan ŞAHİN
Bütçe
70000
iyi günler herkese hali hazırda kullandığım sistem bilgilerimi aşağıda belirtiyorum. işlemci değişimi haricinde yaklaşık 5 senedir bu sistemi kullanıyorum şuan için yalnızca cs2 oynuyorum fakat cs2'ye her gelen güncelleme sonrasında fps daha da düşüyor. 240hz monitörüm var oyunu daha akıcı oynamak amacıyla sistemde değişiklik yapmak istiyorum. sistemin çoğu parçasından memnunum şuan için sistemi satıp yeniden sıfır bir sistem dizmek mi yoksa parça yükseltmesine gidilmesi mi daha mantıklı ben işin içinden çıkamadığım için konu açmak istedim. satsam bu sistemi ne kadara satabilirim. eğer sistemi satarsam yaklaşık 70.000 TL gibi bir bütçe ayırabilirim. yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

r5 5600x işlemci
asus b450 tuf plus anakart
corsair 3200mhz 2x8 16 gb ram
samsung 970 evo plus 500 gb m2 ssd
corsair hydro h45 120mm sıvı soğutucu
fsp hydro 750w gold psu
nzxt h500 mid tower kasa

Son düzenleme:

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Görkem çetinkaya
iyi günler herkese hali hazırda kullandığım sistem bilgilerimi aşağıda belirtiyorum. işlemci değişimi haricinde yaklaşık 5 senedir bu sistemi kullanıyorum şuan için yalnızca cs2 oynuyorum fakat cs2'ye her gelen güncelleme sonrasında fps daha da düşüyor. 240hz monitörüm var oyunu daha akıcı oynamak amacıyla sistemde değişiklik yapmak istiyorum. sistemin çoğu parçasından memnunum şuan için sistemi satıp yeniden sıfır bir sistem dizmek mi yoksa parça yükseltmesine gidilmesi mi daha mantıklı ben işin içinden çıkamadığım için konu açmak istedim. satsam bu sistemi ne kadara satabilirim. eğer sistemi satarsam yaklaşık 70.000 TL gibi bir bütçe ayırabilirim. yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

r5 5600x işlemci
fsp hydro 750w gold psu
nzxt h500 mid tower kasa
Dostum ssd haric herseyi sat,70 bine yuksek seviye sistem toplarsjn.

VieuX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Birkan ŞAHİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ssd haric herseyi sat,70 bine yuksek seviye sistem toplarsjn.

ssd hariç sistem satma yoluna gidersem muhtemelen ssd dahil edip satarım satılmışken hepsi satılsın diye ancak sisteme bir fiyat belirleyemedim sizce ssdli veya ssdsiz bu sistem ne kadar eder ?

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Görkem çetinkaya
ssd hariç sistem satma yoluna gidersem muhtemelen ssd dahil edip satarım satılmışken hepsi satılsın diye ancak sisteme bir fiyat belirleyemedim sizce ssdli veya ssdsiz bu sistem ne kadar eder ?
Ssd yi niye satjyorsun dostum takarsin sisteme ekstra depolama.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Emirhan

r5 5600x işlemci
fsp hydro 750w gold psu
nzxt h500 mid tower kasa
Am4 de yükseltme önermem hocam sistemi direkt satıp 4080 super ve 7500f veya 7600 filan geçebilirsiniz daha sonradan 9800x3d geçersiniz 10 kat daha iyi olur

VieuX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Birkan ŞAHİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Am4 de yükseltme önermem hocam sistemi direkt satıp 4080 super ve 7500f veya 7600 filan geçebilirsiniz daha sonradan 9800x3d geçersiniz 10 kat daha iyi olur

bende ağırlıklı olarak sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum hocam ancak sistemimi ne kadara satabilirim veya satabilir miyim muallakta kaldığım nokta o satmak istesem ne kadar eder acaba fikriniz var mıdır ?

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Tayfun Balım
Hocam mevcut soketin önü kapandı. Bütçeniz de çok yüksekken ddr5 sağlam bir sistem alın. Elinizdeki sistemi yükseltmekle uğraşmayın. Elinizdeki sistemi satıp 70.000 tl nin üzerine ekleyecekseniz de tek tek uğraşmayın sistemi komple verin gitsin.

r5 5600x işlemci
fsp hydro 750w gold psu
nzxt h500 mid tower kasa
Komple kasayı satsan daha sağlıklı olur yeni bir sistem alırsın

VieuX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Birkan ŞAHİN
Hocam mevcut soketin önü kapandı. Bütçeniz de çok yüksekken ddr5 sağlam bir sistem alın. Elinizdeki sistemi yükseltmekle uğraşmayın. Elinizdeki sistemi satıp 70.000 tl nin üzerine ekleyecekseniz de tek tek uğraşmayın sistemi komple verin gitsin.

sistemi komple satarsam yaklaşık bütçem maksimum 70.000 tl olur diye düşünüyorum hocam ama sistem ne kadar eder ne kadara gider ne olur ne biter o konuda bi bilgim yok bütçeyi de netleştiremiyorum o yüzden

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Emirhan
bende ağırlıklı olarak sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum hocam ancak sistemimi ne kadara satabilirim veya satabilir miyim muallakta kaldığım nokta o satmak istesem ne kadar eder acaba fikriniz var mıdır ?
Şuanki bütçeniz nedir hocam ve o sistem hakkında 2. El bir forum açarsanız sisteminizi detaylıca yazarsanız bilen arkadaşlar yardımcı olurlar

VieuX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Birkan ŞAHİN
Şuanki bütçeniz nedir hocam ve o sistem hakkında 2. El bir forum açarsanız sisteminizi detaylıca yazarsanız bilen arkadaşlar yardımcı olurlar

genel itibari ile 4070ti super veya 4070 super ekran kartı ile 7800x3d işlemci olarak bakıyorum hocam. bütçeden ziyade amacım parça kalitesinde ekran kartı ve işlemci modeli aşağı yukarı belirlendi ancak yan ürünlerde hangi parçaları kullanmam gerekir muallaktayım yani 70.000 tl ile düşük parça kalitesiyle bir sistem dizmektense 80.000 tl ye yüksek parça kalitesinde sistem dizerim

Top Bottom