maviplanet
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
mevcut kasamda r5 5600, b550-a pro ve ölü taklidi yapan 1660ti gpu var. yükseltmek yerine direk yeni sitem kursam aşağıdaki ürünler nasıl sizce.
Kasa: Lian Li 207 düz olan RGB'li model.
PSU: High Power Xtreme Gold ATX 3.1 1200W
Anakart: Asus TUF Gaming B850-Plus Wi-Fi
Ekran Kartı: Sapphire Pulse 9070XT
Bunları sipariş ettim.
İşlemci: 7500F
RAM olarak: Patriot Viper Venom 6000MHz CL30 16x1 tek RAM yeterli olur mu? Mesela 1 sene sonrayı beklesem RAM fiyatlarında bir avantaj sağlar mı? İllaki al derseniz alırım mecbur.
Kule tipi soğutum mevcut: Reeven RC1205 hans diye bir marka. Şu anlık ki sistemimde iş görüyor. Sistemi kurtarırsa devam etmek isterim olmaz sa, Scythe Mugen 6 almayı düşünüyorum 6 borulu.
SSD olarak mevcut sistemimde olanları takacağım. 1 ME2 EVO970PLUs ve iki tane idare eder ayrı depolama SATA ve hard disk mevcut.
Sipariş ettiğim ve almayı düşündüğüm parçaların eksiği gediği varsa yardım eder misiniz?
Şu an sipariş verdiklerim 60-62K filan tuttu, bir güzeliği varsa 3 ve 6 ay taksitler ile aldım. İlla peşin alma saçmalığından kurtardım kendimi. Tam bir bütçem yok aslında. Taksitle aldıktan sonra en F/P ürünlerin peşindeyim.
Ayrıca bir de 2K monitör ihtiyacım var. Bende göz kuruluğu ve normal monitöre baktığımda göz yanması oluyor. Biraz fazla hassasım. Bir nebzede olsa bana faydalı olacak monitör arayışındayım.
Ekler
Son düzenleme: