Arkadaşlar selam. Direkt konuya giriyorum. Oynadığım tek oyun Knight online. Başka hiçbir oyunla ilgim alakam yok. Bilenler vardır işlemci tabanlı çok eski bir oyun. Mevcut sistemim altta yazıyor. Yine intel işlemcili ve nvdia ekran kartlı sistem toplamayı düsünüyorum. Başlangıç olarak işlemci ve anakart upgradesi düşünüyorum. Çok bilgim yok konu hakkında. Yardımcı olabilicek var mı? (Maddi olarak bi sıkıntım yok fakat gidipde çok yüksek bir sistem toplama düşüncem yok . Çünkü belirttiğim gibi knighttan baska oyun oynamıyorum.)
İşlemci olarak i5 14400f ve anakart olarakda sanırım B serisi düşünüyorum. B serisinin H serisine göre üstün olduğunu biliyorum. Asıl amacım bu sistemin bazı kompenentlerini gecici olarak kullanıp bir süre sonra tamamen bu sistemi tekrar kullanmak. Yani mevcuttaki pcyi ikinci pc olarak kullanıcam. 4070s veya 5k serisi bir ekran kartı almak istiyorum. DDR 5 ve cl değeri düşük ramler almak istiyorum
İŞLEMCİ: Intel Core i3-10105F 3.70GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm İşlemci × 1 | |
ANAKART: ASUS PRIME H510M-E 3200(OC)MHz DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart × 1 | |
EKRAN KARTI: ASUS DUAL GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı × 1 | |
RAM: Adata XPG 8GB 3200MHz DDR4 Single Kit Ram AX4U32008G16A-SR30 × 2 | |
SSD: Kingston 500GB NV1 NVMe Okuma 2100MB-Yazma 1700MB M.2 SSD (SNVS/500G) × 1 |
İşlemci olarak i5 14400f ve anakart olarakda sanırım B serisi düşünüyorum. B serisinin H serisine göre üstün olduğunu biliyorum. Asıl amacım bu sistemin bazı kompenentlerini gecici olarak kullanıp bir süre sonra tamamen bu sistemi tekrar kullanmak. Yani mevcuttaki pcyi ikinci pc olarak kullanıcam. 4070s veya 5k serisi bir ekran kartı almak istiyorum. DDR 5 ve cl değeri düşük ramler almak istiyorum