Sistemde 16gb Dump dosyası.

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
Windows C diskine kurulu olmasına rağmen D diskinde Dump dosyası var. Bu da yetmez gibi bu dosya 16gb. Bu neden kaynaklı?
@Treyarch

Ekler

• Ekran görüntüsü 2020-10-11 171143.png
    Ekran görüntüsü 2020-10-11 171143.png
    66.9 KB · Hit: 43
Dump değil o temporary file geçici dosya.
Sileyim mi? Ayrıca ben geçenlerde disk temizleme uygulamasıyla C diskini temizlerken 15.9gb sistem bellek döküm dosyası diye bir şey vardı. Ben windows ile memtest gibi bellek testi yapmıştım bu yüzden olabilir mi?

Sileyim mi? Ayrıca ben geçenlerde disk temizleme uygulamasıyla C diskini temizlerken 15.9gb sistem bellek döküm dosyası diye bir şey vardı. Ben windows ile memtest gibi bellek testi yapmıştım bu yüzden olabilir mi?
Hangi uygulama?

Hangi uygulama?
Bildiğin Windowsun kendi "disk temizleme" uygulaması.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aha bu yine gelmiş. Bu arada ben bugün demin pcyi açarken mavi ekran yedim ancak Minidump klasöründe dump dosyasını bulamadım.

Hangi uygulama?
Bu arada D diskinde geçici dediğiniz dump dosyasını sileyim mi?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2020-10-11 172547.png
    Ekran görüntüsü 2020-10-11 172547.png
    26.7 KB · Hit: 32
Bildiğin Windowsun kendi "disk temizleme" uygulaması.

Aha bu yine gelmiş. Bu arada ben bugün demin pcyi açarken mavi ekran yedim ancak Minidump klasöründe dump dosyasını bulamadım.

Bu arada D diskinde geçici dediğiniz dump dosyasını sileyim mi?
Sen bilirsin.

Tamam. Hocam kafanız karıştı baştan başlıyım. Güvenli moda almak için yeniden başlattım o sırada mavi ekran yedim. Ancak dump dosyası yok. Ve 2. ssde gördüğünüz 16gb sistem bellek döküm dosyası ne? D diskine neden 16gb ayrıyetten dosya var? Tüm bunları sileyim mi? Daha bir şey silmedim. Mavi ekran hatası kodu memory management

Tamam. Hocam kafanız karıştı baştan başlıyım. Güvenli moda almak için yeniden başlattım o sırada mavi ekran yedim. Ancak dump dosyası yok. Ve 2. ssde gördüğünüz 16gb sistem bellek döküm dosyası ne? D diskine neden 16gb ayrıyetten dosya var? Tüm bunları sileyim mi? Daha bir şey silmedim. Mavi ekran hatası kodu memory management
Bunun dışında bir şey yapmayın dilerseniz. Silip silmemek size kalmış.

Bunun dışında bir şey yapmayın dilerseniz. Silip silmemek size kalmış.

Bunu Windowsta bulabildiğim için kullanıyorum zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,917
Üyeler
190,293
Son üye
darthrevan0
Geri