Dump değil o temporary file geçici dosya.Windows C diskine kurulu olmasına rağmen D diskinde Dump dosyası var. Bu da yetmez gibi bu dosya 16gb. Bu neden kaynaklı?
@Treyarch
Sileyim mi? Ayrıca ben geçenlerde disk temizleme uygulamasıyla C diskini temizlerken 15.9gb sistem bellek döküm dosyası diye bir şey vardı. Ben windows ile memtest gibi bellek testi yapmıştım bu yüzden olabilir mi?Dump değil o temporary file geçici dosya.
Hangi uygulama?Sileyim mi? Ayrıca ben geçenlerde disk temizleme uygulamasıyla C diskini temizlerken 15.9gb sistem bellek döküm dosyası diye bir şey vardı. Ben windows ile memtest gibi bellek testi yapmıştım bu yüzden olabilir mi?
Bildiğin Windowsun kendi "disk temizleme" uygulaması.Hangi uygulama?
Bu arada D diskinde geçici dediğiniz dump dosyasını sileyim mi?Hangi uygulama?
Sen bilirsin.Bildiğin Windowsun kendi "disk temizleme" uygulaması.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aha bu yine gelmiş. Bu arada ben bugün demin pcyi açarken mavi ekran yedim ancak Minidump klasöründe dump dosyasını bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada D diskinde geçici dediğiniz dump dosyasını sileyim mi?
Tamam. Hocam kafanız karıştı baştan başlıyım. Güvenli moda almak için yeniden başlattım o sırada mavi ekran yedim. Ancak dump dosyası yok. Ve 2. ssde gördüğünüz 16gb sistem bellek döküm dosyası ne? D diskine neden 16gb ayrıyetten dosya var? Tüm bunları sileyim mi? Daha bir şey silmedim. Mavi ekran hatası kodu memory managementSen bilirsin.
Bunun dışında bir şey yapmayın dilerseniz. Silip silmemek size kalmış.Tamam. Hocam kafanız karıştı baştan başlıyım. Güvenli moda almak için yeniden başlattım o sırada mavi ekran yedim. Ancak dump dosyası yok. Ve 2. ssde gördüğünüz 16gb sistem bellek döküm dosyası ne? D diskine neden 16gb ayrıyetten dosya var? Tüm bunları sileyim mi? Daha bir şey silmedim. Mavi ekran hatası kodu memory management
donanimarsivi.com
Bunu Windowsta bulabildiğim için kullanıyorum zaten.Bunun dışında bir şey yapmayın dilerseniz. Silip silmemek size kalmış.
Rehber - Wise Disk Cleaner Kullanım Yönergesi
Merhaba, Tanıtım : Wise Disk Cleaner, Wise Cleaner şirketine ait bir disk temizleme yazılımıdır. Kullanımı : Öncelikle bu ekran dan temizyeceğimiz şeyleri seçiyoruz size tavsiyem alt tarafta ki önerilen yazan yere tıklayın ve ardından taramayı başlat diyin. Tarama bittikten sonra...donanimarsivi.com
Windowsun kendi disk temizleme aracı tam temizleyemiyor çoğu dosyayı es geçiyor.Bunu Windowsta bulabildiğim için kullanıyorum zaten.