silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Ciddi ciddi 9600K dahili grafiğe darboğaz mı yapıyor? Çok saçma değil mi?
İşlemci %100 kullanımda ve frekans 800 mhzCiddi ciddi 9600K dahili grafiğe darboğaz mı yapıyor? Çok saçma değil mi?
Alıntıyı görüntüle
CPU'nun %100 kullanım da 40 dereceyi geçmemesine mi şaşırayım,Ciddi ciddi 9600K dahili grafiğe darboğaz mı yapıyor? Çok saçma değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Oyunu 480 p'ye falan mı aldınız?Ciddi ciddi 9600K dahili grafiğe darboğaz mı yapıyor? Çok saçma değil mi?
Alıntıyı görüntüle
40 dereceyi geçmemesinin ve güç tüketiminin bu kadar az olmasının sebebi muhtemelen işlemcinin 800 mhz'de çalışmasıCPU'nun %100 kullanım da 40 dereceyi geçmemesine mi şaşırayım,
CPU'nun %100 kullanım da 7W güç tükettiğine mi şaşırayım,
GPU'nun %0 kullanıldığına mı şaşırayım,
Bilemedim.
720P en düşük ayarlarda oynuyorum, malum UHD 630Oyunu 480 p'ye falan mı aldınız?
800mhz frekans normal değil bios ayarlarını kurcaladınız mı720P en düşük ayarlarda oynuyorum, malum UHD 630
%0 yazan başka bir şey herhalde, her oyunda öyle o. UHD 630 ekran kartım.CPU'nun %100 kullanım da 40 dereceyi geçmemesine mi şaşırayım,
Bilemedim.
Harbi ya.CPU'nun %100 kullanım da 40 dereceyi geçmemesine mi şaşırayım,
Bilemedim.
Mavi ekran yedim birkaç kez, yani sıfırlandı BIOS birsürü kez. Daha oynamadım ondan sonra, güç tasarrufuna aldım sadece sistemi.800mhz frekans normal değil bios ayarlarını kurcaladınız mı
Yüksek performansa alın ve tekrar kontrol edinMavi ekran yedim birkaç kez, yani sıfırlandı BIOS birsürü kez. Daha oynamadım ondan sonra, güç tasarrufuna aldım sadece sistemi.