Sistemde Kasma Var

Reaksiyon skoru
1
Yeni bilgisayar topladım itopyadan dün geldi ve kurdum windows, driverlar vs. ama daha bu driverları kurmadan önce bile bilgisayarın her şeyinde droplanmalar oluyor masaüstünde mouse u bile sağ sol yaparken bunu anlayabiliyorum aşırı bi drop var bu drop yüzünden de seslerde bile cızırtı ve droplar oluyor yardım eder misiniz. ekran kartım: asus tuf gaming 5700xt işlemci amd ryzen 7 3700x ana kart b450m-k

Basligi degistir yoksa konun silinir

Kurmadığın için droplar var zaten dostum...

Yeni bilgisayar topladım itopyadan dün geldi ve kurdum windows, driverlar vs. ama daha bu driverları kurmadan önce bile bilgisayarın her şeyinde droplanmalar oluyor masaüstünde mouse u bile sağ sol yaparken bunu anlayabiliyorum aşırı bi drop var bu drop yüzünden de seslerde bile cızırtı ve droplar oluyor yardım eder misiniz. ekran kartım: asus tuf gaming 5700xt işlemci amd ryzen 7 3700x ana kart b450m-k
Biosu nasıl güncelledin

Kurmadığın için droplar var zaten dostum...
kurdum ama devam ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driver'ları kurmadan önce olması normal. Fakat Driverları kurduktan sonra'da devam ediyormuş. Ben öyle anladım.
evet şu an bile bunu yazarken droplar var hani mouse sağ sol yaptığımda bile hissediyorum bu drobu ses desen cızırtılı ve droplu

Bilgisayar kasasına dokunduğunuz'da çok hafif bir elektriklenme varmı kontrol edermisin.

Hocam arkadaş driverları driver boosterla kurmuş hep.
arkadaşa bunun dışında nasıl günceelleyebileceğini anlatırmısınız?
Driver booster yüzünden donma oluyor olabilir.

Driverları kurarken Anakartın kendi sitesi üzerinden kurulum yapın.

Asus Driver - Buradan Chipset driverını yükleyin.

Hocam arkadaş driverları driver boosterla kurmuş hep.
arkadaşa bunun dışında nasıl günceelleyebileceğini anlatırmısınız?
Driver booster yüzünden donma oluyor olabilir.
Oradan kurulmaması gerektiğini kaç kere söyledik halbuki :(

Geri