RamizzDayıı
80+
- Reaksiyon skoru
- 160
Flexy silver kasasından aldım bugün geldi kasada sorun yok çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor mouse ve klavye çalışmıyor fotoları var bi bakın
Ekran kartına takıyorumGörüntü aldığınız kabloyu anakarta takıyorsanız çıkarıp ekran kartına takın.
Dönüştürücü vb kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız onun yerine eğer imkanınız var ise HDMI ile televizyona bağlamayı deneyin.Ekran kartına takıyorum
Post automatically merged:
@Abdullah Hacıgül
Post automatically merged:
Reis bir bak şuna be @Abdullah Hacıgül
Onu da denedim sadece ekran değil mouse ve klavye de gelmiyorDönüştürücü vb kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız onun yerine eğer imkanınız var ise HDMI ile televizyona bağlamayı deneyin.
Ramleri söküp yerlerini değiştirerek takıp çalıştırmayı denermisin?Flexy silver kasasından aldım bugün geldi kasada sorun yok çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor mouse ve klavye çalışmıyor fotoları var bi bakın
Şuan işe geçtim yarın bir arkadaşla deneyeceğim kablolamada sorun vardır yazıyor sizce bir şey gözüken bir şey varmıRamleri söküp yerlerini değiştirerek takıp çalıştırmayı denermisin?
Kablolama sorun olsa sistem çalışmaz diye düşünüyorum sizde görüntü gelmiyor.Dediğimi deneyinŞuan işe geçtim yarın bir arkadaşla deneyeceğim kablolamada sorun vardır yazıyor sizce bir şey gözüken bir şey varmı
Peki bu ramler mouse ve fareye güç gelmemesini de açıklarmıKablolama sorun olsa sistem çalışmaz diye düşünüyorum sizde görüntü gelmiyor.Dediğimi deneyin
Evet,görüntü gelmeme sorunlarında genelde fare,klavye vs de çalışmıyor.Bende olduğunda Ramlerin yerini değiştirdim ve bios pilini çıkarıp 30sn bekleyip geri taktım ve sorun düzeldi.Peki bu ramler mouse ve fareye güç gelmemesini de açıklarmı
Bios pilini çoğu kişi dedi yarın deneyeceğim peki neden yapıyor bunu sürekli böyle sorunla mı karşılaşacağım benEvet,görüntü gelmeme sorunlarında genelde fare,klavye vs de çalışmıyor.Bende olduğunda Ramlerin yerini değiştirdim ve bios pilini çıkarıp 30sn bekleyip geri taktım ve sorun düzeldi.
Hayır tabii ki bir kere yapın çözülecektirBios pilini çoğu kişi dedi yarın deneyeceğim peki neden yapıyor bunu sürekli böyle sorunla mı karşılaşacağım ben
Tamamdır yarın deneyip size yazabilirim dimiHayır tabii ki bir kere yapın çözülecektir