- Reaksiyon skoru
- 753
Bunu alın dram varXpg sammix 1 TB aldım
Anakartımda 2 SSD girişi var oyunlar için 1 SSD daha arıyorum hangisi alinir
1 TB lazım zaten Windows kuracağım SSDde dram varBunu alın dram var
Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD - Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için yüksek performanslı bellek, -SKC3000S/512G, siyah, 512GB : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD - Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için yüksek performanslı bellek, -SKC3000S/512G, siyah, 512GB : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Anladım o zaman sizin attığınız kingston iyidir1 TB lazım zaten Windows kuracağım SSDde dram var
Sn5000 öneririm. Testlerini yapmadım ama kendim kullanıyorum bir problem yaşamadım.
Dün Windows 11 in ssdleri bozduğunu gördum işletim sistemi yüklü olanı mı bozuyorAnladım o zaman sizin attığınız kingston iyidir
Dün Windows 11 in ssdleri bozduğunu gördum işletim sistemi yüklü olanı mı bozuyor
aralarında sn5000 en iyisi gibi oyun depolamak için alıyorsan 2tb öneririm.Xpg sammix 1 TB aldım
2 Tbye bütçe çıkmıyoraralarında sn5000 en iyisi gibi oyun depolamak için alıyorsan 2tb öneririm.
aralarında sn5000 en iyisi gibi oyun depolamak için alıyorsan 2tb öneririm.
3150 ye Exceria pro alınır mı sadece oyun icinWD iyidir.
normalde kioxia g2 4300tl gibi bir şeydi stok kalmamış sanırım mecbur 1tb bakın ama bana soracaksanız 2tb alın gerekirse taksitleyin kafa rahat olsun.2 Tbye bütçe çıkmıyor
Bunuda taksitle alıcamnormalde kioxia g2 4300tl gibi bir şeydi stok kalmamış sanırım mecbur 1tb bakın ama bana soracaksanız 2tb alın gerekirse taksitleyin kafa rahat olsun.
Taviye Ederim .Xpg sammix 1 TB aldım