Bu bilgisayarı alacağım işlemciyi RYZEN 5 1600 SSD yi de 240 GB yapacağım 4200 TL maks bütçem var ileride ram ve hafızayı arttirabilirim sizce bunu alayım mı böyle daha iyi sistem alabilir miyim ?
donanimarsivi.com
Bence SSD çıkarıp depolama birimi olmadan satın alın ve kendiniz ek olarak 300 TL civarına 1 TB HDD alın daha mantıklı olur. İleride hız istiyorsanız SSD eklersiniz.
Bu bilgisayarı alacağım işlemciyi RYZEN 5 1600 SSD yi de 240 GB yapacağım 4200 TL maks bütçem var ileride RAM ve hafızayı arttirabilirim sizce bunu alayım mı böyle daha iyi sistem alabilir miyim ?
Şuan en uygun site game garaj sistem güzel ama bence ekran kartını 1650 süper yapıp SSD 480 GB alın
SSD yi kendim mi alayım yaniKronik sorunlu SSD listesi;
İşlemci olarak AMD Ryzen 5 1600 12nm öneriyorum.Rehber - Sorunlu SSD'ler ve Sorunları
Sizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim. Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. Bu sorunların çözümü var mı? Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü...donanimarsivi.com
İlerde zaten yukselteceğim ilk başta idare etsin yeterŞuan en uygun site game garaj sistem güzel ama bence ekran kartını 1650 süper yapıp SSD 480 GB alın