Sisteme görüntü gelmiyor

UnFrGvnG

80+
Reaksiyon skoru
62
Driver ayarlarını biraz kurcalarken renk ayarlarının değerini 10 dan 8 e düşürdüğüm anda masaüstünde görüntü gitti. Kasa çalışıyor fakat görüntü gelmiyor, erişebildiğim tek menü bios.
Ramleri çıkarıp denedim, bios pilinide söktüm, American Megatrend da veriyor hatta açılırken.
Sistemim apu, ekran kartınıda sökemem.
Yardımınızı bekliyorum.

Güvenli modda açıp driverı silip tekrar kurman gerekiyor. Bios piliyle falan alakası yok.

Güvenli modda açıp driverı silip tekrar kurman gerekiyor. Bios piliyle falan alakası yok.
Güvenli moda giremiyorum işte sıkıntı orda, masaüstü ekranı gelince ekran gidiyor, erişebildiğim tek menü bios ekranı.
Sistem açılmadan güvenli moda erişmemin bir yolu varmı?

Güvenli moda giremiyorum işte sıkıntı orda, masaüstü ekranı gelince ekran gidiyor, erişebildiğim tek menü bios ekranı.
Sistem açılmadan güvenli moda erişmemin bir yolu varmı?
Bu Windows yükleniyor ekranı gelir gelmez tuşuna basılıp tutup kapat. Normalde 1-2 yapıştan sonra kurtarma menüsü açması lazım.

Bu Windows yükleniyor ekranı gelir gelmez tuşuna basılıp tutup kapat. Normalde 1-2 yapıştan sonra kurtarma menüsü açması lazım.
Biostar ekranı geliyor, noktalar dönmeye başladıktan 1-2 saniye sonra ekran gidiyor, nezaman kapatıyım sistemi?
IMG_20230717_185734.jpg

Driver ayarlarını biraz kurcalarken renk ayarlarının değerini 10 dan 8 e düşürdüğüm anda masaüstünde görüntü gitti. Kasa çalışıyor fakat görüntü gelmiyor, erişebildiğim tek menü bios.
Ramleri çıkarıp denedim, bios pilinide söktüm, American Megatrend da veriyor hatta açılırken.
Sistemim apu, ekran kartınıda sökemem.
Yardımınızı bekliyorum.
bilgisayarı aç sonra fişini çek bir kaç kez bunu yap mehmet abinin dediği gibi bir menü gelecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,563
Üyeler
190,762
Son üye
sky67
Geri